Raftul cu filme

Netflix a confirmat sezonul al doilea din „Elite”. Când apare și ce știm până acum?

Elite, seriale, seriale spaniole, seriale Netflix, seriale pe Netflix, streaming online, sezonul 2 din Elite
Imagine via IMDb / Elite

Platforma de streaming online a confirmat sezonul 2 din Elite, serialul spaniol cu și pentru tineri care a făcut senzație în rândul adolescenților din toată lumea. Printr-un comunicat de presă remis Raftul cu filme, pe 17 octombrie 2018, platforma de streaming online Netflix, principalul concurent al HBO GO în România, a confirmat oficial că a început să lucreze la partea a doua din „Elite”.

Primele informații oficiale arată că sezonul 2 din Elite va fi produs tot ce către cei de la Zeta Audiovisual, cunoscuți pentru producții ca „Ahora o Nunca”, „Three Steps Above Heaven” și „I Want You”. Mai mult decât atât, Netflix a menționat că sezonul al doilea va număra un total de opt episoade și că va fi filmat la calitate 4K, adică Ultra HD. Cel mai probabil că va pune la dispoziție și o variantă HD pentru cei care au optat pentru abonamentul de mijloc pentru Netflix.

Serialul „Elite” este cel de-al doilea titlu original spaniol produs și distribuit de Netflix. Acesta este regizat de Ramon Salazar, cunoscut pentru producții ca „Sunday’s Illness” și „Three Steps Above Heaven”, și Dani de la Orden, care s-a afirmat cu titlurile „El Mejor Verano de Mi Vida” și „Party Town”. Platforma de streaming online a anunțat că prima parte a fost scrisă de Carlos Montero, cel care a făcut posibile și producții ca „The Time in Between” și „Physical or Chemical”, și Dario Madrona („La Chica de Ayer” și producător al „The Protected”).

Primul sezon din „Elite” a reunit trei actori din „La Casa de Papel”, și anume Maria Pedraza, Miguel Herran și Jaime Lorente, dar și mai multe fețe noi, precum Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Aron Piper, Ester Exposito, Mina El Hammani, Alvaro Rico și Omar Ayuso. Din distribuție face parte și Danna Paola, cea care se numără printre cele mai populare actrițe și cântărețe din întregul Mexic.

Câte episoade va avea sezonul 2 din Elite?

Conform comunicatului de presă remis Raftul cu filme și citat în acest articol, Netflix a anunțat că sezonul al doilea va număra un total de opt episoade. Mai mult decât atât, platforma de streaming online a ținut să afirme că partea a doua a serialului spaniol va fi filmată la o calitate 4K, adică Ultra HD. Cu toate acestea, este foarte probabil ca Netflix să pună la dispoziție și varianta HD pentru cei care au optat pentru abonamentul de mijloc pentru serviciul de streaming online.

Când apare sezonul 2 din Elite?

Conform comunicatului de presă citat, încă nu se știe o dată exactă pentru premiera sezonului al doilea din serialul spaniol „Elite”. Cu toate astea, Netflix a anunțat că partea a doua va fi online cândva în anul 2019. Redăm o parte din comunicatul de presă remis Raftul cu filme: „Netflix confirmă sezonul 2 din Elite. Lumea din Las Encinas revine în anul 2019, dar încă nu știm ce personaje se vor întoarce sau ce chipuri noi vom vedea”.

Citește mai multe articole despre seriale spaniole și articole despre Netflix pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu

Abonare la newsletter