Raftul cu filme

VIDEO. Netflix a anunțat sezonul 2 din „Elite”. Când apare și ce știm până acum?

Elite, seriale, seriale spaniole, seriale Netflix, seriale pe Netflix, streaming online, sezonul 2 din Elite
Imagine via IMDb / Elite

Platforma de streaming online a confirmat sezonul 2 din Elite, serialul spaniol cu și pentru tineri care a făcut senzație în rândul adolescenților din toată lumea. Printr-un comunicat de presă remis Raftul cu filme, pe 17 octombrie 2018, platforma de streaming online Netflix, principalul concurent al HBO GO în România, a confirmat oficial că a început să lucreze la partea a doua din „Elite”.

Primele informații oficiale arată că sezonul 2 din Elite va fi produs tot ce către cei de la Zeta Audiovisual, cunoscuți pentru producții ca „Ahora o Nunca”, „Three Steps Above Heaven” și „I Want You”. Mai mult decât atât, Netflix a menționat că sezonul al doilea va număra un total de opt episoade și că va fi filmat la calitate 4K, adică Ultra HD. Cel mai probabil că va pune la dispoziție și o variantă HD pentru cei care au optat pentru abonamentul de mijloc pentru Netflix.

Serialul „Elite” este cel de-al doilea titlu original spaniol produs și distribuit de Netflix. Acesta este regizat de Ramon Salazar, cunoscut pentru producții ca „Sunday’s Illness” și „Three Steps Above Heaven”, și Dani de la Orden, care s-a afirmat cu titlurile „El Mejor Verano de Mi Vida” și „Party Town”. Platforma de streaming online a anunțat că prima parte a fost scrisă de Carlos Montero, cel care a făcut posibile și producții ca „The Time in Between” și „Physical or Chemical”, și Dario Madrona („La Chica de Ayer” și producător al „The Protected”).

Primul sezon din „Elite” a reunit trei actori din „La Casa de Papel”, și anume Maria Pedraza, Miguel Herran și Jaime Lorente, dar și mai multe fețe noi, precum Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Aron Piper, Ester Exposito, Mina El Hammani, Alvaro Rico și Omar Ayuso. Din distribuție face parte și Danna Paola, cea care se numără printre cele mai populare actrițe și cântărețe din întregul Mexic.

Sinopsis pentru sezonul 2 din Elite

Las Encinas își deschide porțile noilor elevi, Guzman nu și-a revenit, iar Christian este chinuit de secretul pe care îl ascunde. Un coleg este dat dispărut. Pentru a descifra decesul Marinei, Samuel încearcă să o seducă pe Carla. Cayetana, maestra rețelelor de socializare și noua amică a lui Lu, dă o petrecere ad-hoc.

Polo și Ander poartă o discuție sinceră. Nadia dă dovadă de creativitate pentru a îl feri pe Guzman de alcool și droguri. Mama Rebecăi îi oferă o slujbă lui Samuel. Sub presiunea cercului de prieteni, Polo se simte copleșit de vină. Mama Cayetenei amenință să îi dezvăluie secretul. Ander și Guzman se ceartă cu partenerii lor.

Rebeca o tachinează pe Cayetana cu secretul pe care l-a aflat. Petrecerea de Halloween ia o turnură îngrijorătoare. Samuel este martor la o scenă șocantă. Lu o șantajează pe Nadia, iar Samuel are suspiciuni și îi cere explicații Carlei. În viitor, Guzman este interogat în legătură cu elevul dispărut.

Lu descoperă un secret în timp ce o ajută pe Cayetana cu petrecerea ei. Omar își face griji pentru Samuel. Comportamentul lui Ander îl intrigă pe Guzman. Ies la iveală adevăruri dureroase și secrete întunecate pe măsură ce elevii își leapădă povara vinei și sunt dezvăluite circumstanțele dispariției lui Samuel.

Numărul de episoade pentru sezonul 2 din Elite

Conform informațiilor puse la dispoziție de către platforma de streaming online Netflix, sezonul 2 din Elite va număra un total de opt episoade. Numărul de episoade pentru sezonul al doilea al serialului original Netflix va fi același ca și primul sezon, lansat pe data de 5 octombrie 2018.

Numele de episoade din sezonul 2 din Elite

Conform datelor publicate de platforma de streaming online Netflix, iată lista numelor celor opt episoade care fac parte din sezonul al doilea din serialul „Elite”.

Sezonul 2, episodul 1 – 20 de ore de la dispariție
Sezonul 2, episodul 2 – 34 de ore de la dispariție
Sezonul 2, episodul 3 – 36 de ore de la dispariție
Sezonul 2, episodul 4 – 59 de ore de la dispariție

Sezonul 2, episodul 5 – 63 de ore de la dispariție
Sezonul 2, episodul 6 – 66 de ore de la dispariție
Sezonul 2, episodul 7 – 84 de ore de la dispariție
Sezonul 2, episodul 8 – Zero ore de la dispariție

Cine a scris scenariul și cine regizează episoadele

Conform unor informații publicate de platforma online IMDb și confirmate de platforma de streaming online Netflix, toate cele opt episoade din sezonul al doilea al serialului spaniol „Elite” vor fi regizate de către Ramon Salazar. Scenariul pentru cele opt episoade vor fi scrise de către Carlos Montero și Dario Madrona.

Distribuția și nume noi de actori în sezonul al doilea

Din primele informații pe care le avem, Maria Pedraza (Marina în serial) nu va mai apărea în sezonul al doilea. Mai mult decât atât, există o confirmare oficială pentru prezența actorilor Miguel Bernardeau și Danna Paola, alături de restul personajelor principale care apar în serialul „Elite”.

Este vorba despre actorii Itzan Escamilla (Sam în serial), Mina El Hammani (Nadia în serial), Omar Ayuso (Omar în serial), Aron Piper (Ander în serial), Miguel Herran (Christian în serial) și Jaime Lorente (Nano în serial).

Când apare sezonul 2 din serialul Elite?

Conform comunicatului de presă citat, sezonul al doilea al serialului spaniol „Elite” va avea premiera mondială pe platforma de streaming online Netflix pe data de 6 septembrie 2019. În anunțul publicat de Netflix se menționează: „Netflix confirmă sezonul al doilea din serialul „Elite”. Lumea din Las Encinas revine în anul 2019, dar încă nu știm ce personaje se vor întoarce sau ce chipuri noi vom vedea”.

Trailer oficial, clipuri sneak peek și alte videoclipuri

Citește mai multe articole despre seriale spaniole și Netflix pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu