Raftul cu filme

Postul AXN anunță difuzarea sezonului al doilea al serialului „Burden of Truth”

Burden of Truth, seriale pe AXN, seriale la TV, AXN, postul AXN, seriale AXN, sezonul 2 din Burden of Truth
Imagine via AXN / Burden of Truth

Postul de televiziune AXN, prezent oficial și în România, a anunțat difuzarea pentru sezonul 2 din Burden of Truth, un serial de investigații cu actrița Kristin Kreuk în rolul principal, cea care a mai jucat și în producțiile „Smallville” și „Beauty and the Beast”. Conform unui comunicat de presă emis de postul de televiziune, sezonul al doilea al serialului va fi difuzat începând cu data de 10 martie 2020.

Comunicatul de presă emis de postul de televiziune AXN și citat în acest articol menționează că sezonul 2 din Burden of Truth va putea fi vizionat începând cu data de 10 martie 2020, în fiecare zi de marți, de la ora 21:00. Prima difuzare va avea loc sub forma de episoade duble, urmând ca în fiecare seară de marți să fie prezentat publicului din România câte un nou episod al serialului canadian.

Acțiunea din sezonul 2 din Burden of Truth o găsește pe Joanna pregătită de un nou început în cadrul unei firme din Winnipeg, la un an de la verdictul pozitiv obținut în numele tinerilor de liceu diagnosticați cu o boală misterioasă, reușita avocatei ținând prima pagină a ziarelor și a dus la falimentul fabricii din Millwood.

Acum, un activist genial care militează pentru protecția datelor în mediul online o pune față în față cu o nouă provocare, lumea controversată a hackerilor și a activiștilor, dar și o mișcare politică cu interese ascunse. Cazul care se va dezvolta pe parcursul celor opt episoade ale sezonului va avea multe întorsături și totul se va complica atunci când Joanna va ajunge ținta unui criminal în serie.

Distantul ei tată va încerca să o ajute, însă lucrurile vor lua o turnură care le va schimba destinul amândurora pentru totdeaua. Între timp, în Millwood situația nu este foarte roz, locuitorii încercând să își reia viețile și să supraviețuiască falimentului fabricii care era principala sursă de venit pentru mulți dintre ei.

Tensiunile și reproșurile ating cote maxime și îl forțează pe Billy să se retragă, însă el nu va putea evita confruntarea cu propriul frate, care va scoate la iveală amintiri dure din copilărie. Kristin Kreuk este producător executiv, alături de Ilana Frank („The Eleventh Hour”, „Saving Hope”), Adam Pettle, Linda Pope și Jocelyn Hamilton.

Citește mai mult despre serialele canadiene pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră oficială de Facebook, conturile de YouTube și Instagram pentru noutăți.

Scrie un comentariu