Raftul cu filme

VIDEO. Sezonul al doilea din „Babylon Berlin” se difuzează pe postul Epic Drama

Babylon Berlin, sezonul 2 din Babylon Berlin, seriale la TV, seriale germane, seriale noi, Epic Drama
Imagine via Epic Drama / Babylon Berlin

Postul de televiziune Epic Drama aduce un nou sezon dintr-o producție germană pe micile ecrane din România. Pelicula este originară din Germania, iar sezonul 2 din Babylon Berlin (în original: „Babylon Berlin”) urmează să intre în grila de programe în ziua de joi, 13 decembrie 2018, de la ora 22:00.

Conform unui comunicat de presă emis de postul de televiziune Epic Drama, sezonul 2 din Babylon Berlin numără un total de opt episoade, iar producători sunt Henk Handloegten, Tom Tykwer și Achim von Borries. Din distribuție fac parte, printre alții, actori precum Volker Bruch, Liv Lisa Fries, Peter Kurth, Matthias Brandt și Leonie Benesch.

Sezonul 2 din Babylon Berlin debordează de talent, din palmaresul actorilor şi al echipei de filmare făcând parte filme clasice precum „Aleargă, Lola, aleargă!”, „Adio, Lenin!”, „The Lives of Others”, „Panglica albă” și mari succese de televiziune ca „Sense 8” şi „The Crown”. Mai mult decât atât, ca o încununare a acestor performanțe, la coloana sonoră contribuie şi Bryan Ferry de la Roxy Music.

În epoca nebună a anilor 1920, Berlinul era o metropolă a celor talentaţi şi ambiţioşi unde mulţi se îmbulzeau să ajungă. Dar dincolo de aparenţele strălucitoare, masele sărăcite luptau din greu pentru o viaţă mai bună. Era o perioadă în care prosperau crima organizată şi extremismul politic.

Vechile elite militariste încă nu abdicaseră, dar un monstru şi mai îngrozitor începuse deja să prindă viaţă. Pe acest fundal, Gereon, ofiţer de poliţie din Koln, este noul angajat al Secţiei de Moravuri din Fortul Roşu, monumentalul sediu al Poliţiei din Berlin. Deşi la prima vedere pare un tip calm şi onest, duce pe umeri o povară uriaşă. Echipa este condusă de Bruno Wolter, un coleg loial şi atent, care însă are, la rândul lui, obiective ascunse si potenţial periculoase.

Între aceşti doi bărbaţi e prinsă Charlotte, o tânără sclipitoare, care luptă să îmbunătăţească traiul mizerabil al familiei ei, dar care duce şi ea o viaţă dublă.

Citește mai multe articole despre seriale germane pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

3 comentarii

  • Spuneți că serialul „Babylon Berlin”, sezonul al doilea, începe în decembrie 2018? Păi suntem pe 20 ianuarie 2019 și încă nu se difuzează pe Epic Drama!