Raftul cu filme

AXN anunță oficial sezonul al doilea din serialul american „Absentia”. Când începe?

sezonul al doilea al serialului Absentia, sezonul 2 din Absentia, Absentia, seriale, AXN, serialul Absentia, Stana Katic
Imagine via AXN / Absentia

Cei de la AXN au anunțat oficial că încep filmările pentru sezonul 2 din Absentia, producția originală care se vede în Polonia, România, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Republica Moldova și Bosnia și Herțegovina. Conform unui comunicat de presă remis Raftul cu filme, filmările pentru sezonul secund se desfășoară în capitala Bulgariei, Sofia.

Producția AXN, cu actrița Stana Katic în rolul principal, urmărește povestea agentei FBI Emily Bryne care, în timp ce investighează cazul unui criminal în serie, dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu va fi găsită într-o cabană în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său s-a recăsătorit și că fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

În sezonul 2 din Absentia, după urmărirea și uciderea celui care a răpit-o, Emily se străduiește să revină la o viață normală, alături de fiul ei, Flynn, și fostul soț, agentul special Nick (Patrick Heusinger). În încercarea de a afla răspunsurile la întrebările care o macină, Emily pornește într-o anchetă obsesivă care scoate la iveală un criminal în serie și o spirală a conspirațiilor.

Serialul detectiv, inclusiv sezonul 2 din Absentia, este produs pentru Sony Pictures Television de Masha Productions și va fi difuzat la televiziunile AXN, dar și în alte rețele și platforme Sony, în anumite teritorii din Europa Centrală și America Latină. Produs și regizat de Oded Ruskin, îi are ca producători executivi pe Julie Glucksman, Stana Katic și Maria Feldman.

Matthew Le Nevez și Natasha Little se vor alătura distribuției în sezonul 2 din Absentia. Le Nevez este Cal Isaac, un fost ofițer Navy SEAL plin de optimism. Familiar cu demonii care o bântuie pe Emily, Cal se dovedește a fi un partener loial și plin de compasiune pentru eroina seriei. Little va juca rolul agentului special Julianne Gunnarsen, o frumoasă, împlinită și enigmatică psihanalistă FBI. Aceasta se alătură biroului FBI din Boston după ce un puternic atac terorist zguduie orașul.

Alături de Stana Katic și Patrick Heusinger își reiau rolurile și actorii Cara Theobold, Neil Jackson, Angel Bonnani și Paul Freeman în noul sezon din „Absentia”.

Când apare sezonul 2 din Absentia?

Având în vedere că postul de televiziune tocmai ce a anunțat începerea filmărilor pentru sezonul secund, o dată oficială a premierei nu a fost încă stabilită. Însă comunicatul remis Raftul cu filme arată că cel de-al doilea sezon va fi difuzat cândva în anul 2019. Revenim cu detalii.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, dar și conturile de YouTube și Instagram.

Scrie un comentariu