Raftul cu filme

VIDEO. Canalul PRO TV anunță sezonul 14 din serialul „Las Fierbinți”. Când începe

las fierbinți, sezonul 14 din Las Fierbinți, PRO TV, seriale, seriale românești
imagine via E Reporter / Las Fierbinți

Postul de televiziune PRO TV, deținut de Media PRO, alături de PRO 2, PRO Cinema, PRO X, PRO Gold și MTV, și-a prezentat oficial grila de toamnă a anului 2018, ocazie cu care a anunțat mai multe noutăți cinematografice pentru micile ecrane din țara noastră, printre care se numără și sezonul 14 din Las Fierbinți.

Cu accentul pus pe situații comune, cu replici autentice, cu atmosferă tipic românească și intrat repede în grațiile românilor, sezonul 14 din Las Fierbinți urmează să aibă premiera marți, 11 septembrie 2018, de la ora 20:30. Serialul românesc de comedie va fi difuzat în fiecare seară de marți și joi, de la aceeași oră.

Povestea fascinantă a locuitorilor din Las Fierbinți se scrie în același ton, cu mult umor și bună dispoziție, cu răsturnări de situație și conjuncturi nebănuite. Sezonul 14 din Las Fierbinți îl găsește pe Bobiță în încercarea de resuscitare a business-ului de la cârciumă, pe Vasile în aceeași stare de persoană iresponsabilă în funcția de primar și pe Aspirina concentrată pe modalități nou-nouțe de a face bani.

Sezonul 14 din Las Fierbinți, serialul românesc care înregistrează cu fiecare episod audiențe foarte bune, îi are în distribuție pe actorii care interpretează rolurile lui Bobiță, Dorel, Giani, Celentano, Firicel, Ardiles, Aspirina, Gianina, Dalida, Vasile, Robi, Brânzoi și Rață, cu toții pregătiți de reîntâlnirea cu publicul.

Filmările pentru sezonul 14 din Las Fierbinți au început pe 5 martie 2018, iar dacă este să ne luăm după evoluția ultimelor trei sezoane difuzate, adică sezoanele 11, 12 și 13, sezonul care stă să înceapă ar trebui să cuprindă undeva între 25 și 30 de episoade. Estimarea vine ca urmare a netransmiterii informațiilor de acest gen de către postul de televiziune PRO TV.

„Toți avem probleme de caracter. Unii mai mari, alții mai mici, dar toți avem probleme de caracter. În serial nu învață nimeni din greșeli. Niciunul nu se gândește dacă acționează corect din punct de vedere moral sau nu. Cred că e de admirat sinceritatea lor. În mod normal ascundem ce gândim. Eu am ales să spună fiecare ce gândește. Și să acționeze numai în interes propriu. E plăcut să vezi pe altul că face ce ai face și tu din când în când, dar nu poți pentru că nu se cade. Personajele din Fierbinți nu sunt deloc preocupate de ce zice lumea despre ele sau dacă sunt la un nivel superficial”, a declarat scenaristul Mimi Brănescu.

Serialul românesc de comedie Las Fierbinți reprezintă cel mai urmărit serial din țara noastră și își adjudecă slotul de difuzare de fiecare dată. Sezonul 13 a fost lider de audiență, având 11.2 puncte de rating și 31,7% share la nivelul publicului comercial format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani.

Citește mai multe articole despre serialele românești pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, dar și conturile de YouTube și Instagram.

Scrie un comentariu