Raftul cu filme

Netflix pregătește sezonul 1 din „Nightflyers”. Când apare și ce știm până acum?

Nightflyers, Netflix, sezonul 1 din Nightflyers
Imagine via The Hollywood Reporter / Nightflyers

Platforma de streaming online Netflix, cea mai mare în acest moment, a anunțat că urmează să aibă loc premiera unui nou serial produs de Universal Cable Productions și SyFy, fapt pentru care ne vom bucura curând de sezonul 1 din Nightflyers. Conform unui comunicat de presă trimis presei de către Netflix, producția „va fi disponibilă în curând”.

Bazat pe nuvela lui George R. R. Martin, acțiunea din sezonul 1 din Nightflyers se va desfășura în viitor, atunci când planeta se apropie de o distrugere inevitabilă. O echipă de exploratori se află la bordul navei The Nightflyer, cea mai performantă navă spațială din Univers în acel moment. Oamenii de știință vor avea misiunea de a intra în contact cu lumea extraterestră pentru a afla secretul supraviețuirii.

Trecând în revistă din sezonul 1 din Nightflyers, pe măsură ce echipajul se apropie de destinație, cei de la bord, descoperă că naveta spațială The Nightflyer și căpitanul acesteia, pe care nu l-au văzut niciodată la față, ar putea să îi îndrume către un eventual pericol din necunoscutul și întunecatul Univers.

Gretchen Mol, cunoscută pentru „Boardwalk Empire”, interpretează rolul doctorului Agatha Matheson, Eoin Macken îl interpretează pe Karl D’Branin, David Ajala, din „Fast & Furious 6”, pe Roy Eris, Sam Strike pe Thale, Maya Eshet este Lommie, Angus Sampson va fi Rowan, Jodie Turner Smith joacă rolul lui Melantha Jhirl, iar Brian O’Byrne va interpreta rolul lui Auggie.

Serialul „Nightflyers” este produs de Universal Cable Productions și adaptat de către Jeff Buhler, care este și producător executiv. Povestea din spatele seriei a fost scrisă de George R. R. Martin în anul 1980.

Când apare sezonul 1 din Nightflyers?

* această secțiune va fi actualizată cu noi informații imediat ce le vom avea!

Serialul produs de Universal Cable Productions și SyFy urmează să fie difuzat pe Netflix. Sezonul 1 din „Nightflyers” urmează să apară în curând pe platforma de streaming online, ocazie cu care Netflix menționează, pe 16 mai 2018, că „va fi în curând disponibil”, fapt pentru care tindem să credem că va avea premiera undeva la începutul lunii iunie sau iulie 2018.

Articol documentat cu informații via Netflix, Variety și IMDb. Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu