Raftul cu filme

Platforma de streaming online Disney Plus se va lansa în alte opt noi țări din Europa

Disney Plus, Disney+, streaming online
Imagine via Business Insider / Disney Plus

Serviciul de streaming online Disney Plus va fi lansat oficial în alte opt noi țări din Europa, începând cu data de 15 septembrie 2020, conform unui articol de presă apărut în publicația americană Variety. Conform sursei citate, platforma de streaming online Disney Plus se va lansa în teritoriile Portugalia, Belgia, Finlanda, Islanda, Luxemburg, Norvegia, Suedia și Danemarca.

În momentul de față, serviciul de streaming Disney Plus funcționează, în Europa, în țări ca Marea Britanie, Irlanda, Franța, Austria, Germania, Elveția, Italia și Spania. În momentul de față, nicio țară din Europa de Est nu face parte din planul de extindere a platformei. România așteaptă, în continuare, lansarea oficială.

Prețurile pentru un abonament pentru serviciul de streaming online Disney Plus diferă de la o țară la alta, iar acestea se vor putea achiziționa fie lunar, fie anual. În Portugalia, Belgia, Finlanda, Islanda și Luxemburg, Disney Plus va avea un cost de 7,87 dolari pe lună sau 69,99 dolari pe an. În Norvegia va costa 7,18 dolari pe lună sau 71,72 dolari pe an. În Suedia va costa 7,36 dolari pe lună sau 73,57 dolari pe an, iar în Danemarca va costa 8,91 dolari pe lună sau 89 de dolari pe an.

Serviciul de streaming online Disney Plus oferă titluri diverse din portofoliile brandurilor de divertisment ale companiei, printre care se numără Pixar, Disney, Marvel, The Simpsons, Star Wars sau National Geographic, dar și producții originale exclusive, precum lungmetraje, documentare, seriale sau animații.

Printre titlurile care urmează să fie disponibile pentru vizionare pe platforma de streaming online Disney Plus se numără, printre altele, filmele „The Mandalorian”, „High School Musical: The Musical”, „The World According to Jeff Goldblum”, „Togo”, „Encore”, „Diary of a Future President” sau „The Imagineering Story”.

În luna mai 2020, Disney anunța că serviciul de streaming online Disney Plus a ajuns la 54,5 milioane de abonați în întreaga lume. Compania crede că până în anul 2024 va ajunge undeva la 60-90 de milioane de abonați. În anul 2019, studiourile Disney au investit în conținutul original peste 1 miliard de dolari, urmând să cheltuie peste 2,5 miliarde de dolari până în anul 2024.

Citește mai multe articole despre streaming online pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu