Raftul cu filme

Postul TNT a anulat serialul „Will” după doar zece episoade

serialul Will, Will, seriale, raftul cu filme, știri seriale
Imagine via IMDb.com / Will (2017)

Postul de televiziune TNT a anulat serialul Will după doar un sezon format din zece episoade. Producția creată de Craig Pearce, câștigător al unui premiu BAFTA și cunoscut pentru contribuția adusă la „Moulin Rouge” și „The Great Gatsby”, nu a confirmat entuziasmul producătorilor. Serialul Will a obținut ratinguri mai puțin decât modeste comparativ cu așteptările avute de reprezentanții postului TNT.

Episodul al zecelea, denumit „Once, Bright Angel”, a devenit final de serial, astfel că pelicula a apucat doar un sezon în grila celor de la TNT. Producția se dorea a fi o documentare într-o variantă modernă a inteligenței și geniului lui William Shakespeare. În același timp, serialul Will dorea să prezinte viața și tinerețea scriitorului încă de la apariția sa pe scena teatrului din Londra secolului al XVI-lea.

Plasat într-un mediu nou și seducător, într-o lume periculoasă și agitată de revolte, cu un public de teatru diversificat și o audiență înșelătoare presărată cu fanatici religioși, serialul „Will” prezenta un concept care în viziunea conducerii postului de televiziune TNT ar fi adus o audiență bogată pe canal.

Cu un buget de publicitate considerabil și o promovare pe mai multe platforme de streaming online, dar și pe micile ecrane, nimic nu prevedea cifrele de audiență scăzute pe care „Will” le-a obținut de-a lungul celor zece episoade. Chiar și așa, serialul poate fi urmărit în continuare la televizor pe postul TNT de către cei care i-au devenit fani.

Cu Laurie Davidson, Olivia DeJonge și Mattias Inwood în rolurile principale, serialul „Will” are o medie de 6.8 pe IMDb după voturile a peste 1.200 de persoane. Realizat în mare parte în Marea Britanie, cele mai importante două locații de filmare au fost Dragon Studios din Wales și Lacock Wiltshire.

* află mai multe detalii despre serial de pe pagina de IMDb
* alte știri și noutăți despre seriale poți citi pe Raftul cu Filme

* informații preluate de pe TVAddicted Blog

Scrie un comentariu