Raftul cu filme

Serialul „Secrete de familie” va fi mutat de pe Kanal D pe Kanal D2 la mijlocul lui martie

Secrete de familie, Kanal D
Imagine via Turkuvaz Media Grubu / Secrete de familie

Serialul Secrete de familie își așteaptă fanii în fața micilor ecrane de sâmbătă, 16 martie 2023, la Kanal D2, odată cu premiera reality-ului „Insula de 1 milion”, de la Kanal D. Acesta va putea fi vizionat în continuare, în fiecare zi de sâmbătă și duminică, de la ora 22:00, numai la Kanal D2, iar în fiecare luni, de la 23:00, tot la Kanal D2, telespectatorii pot urmări reluarea celor două episoade din weekend.

Cu o acțiune dinamică, plină de mister, cu personaje unice care au captivat atenția privitorilor de-a lungul a săptămâni întregi, și cu o intrigă captivantă, producția Secrete de familie continuă să cucerească sufletele fanilor producțiilor de gen.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 22:00, pe postul de televiziune Kanal D2, serialul turcesc Secrete de familie îi va purta pe telespectatori în mijlocul poveștilor complexe, pline de dramatism, care se desfășoară în viețile membrilor familiilor Erguvan și Kaya, în tumultuosul și fermecătorul Istanbul.

Încercările din partea destinului la care vor continua să fie supuși protagoniștii serialului vor atrage în continuare atenția, dar și empatia privitorului, și vom putea fi martori, pe parcursul derulării fiecărui episod în parte cum vor face față provocărilor rigurosul procuror Ilgaz, interpretat de talentatul Kaan Urgancioglu, dar și tânăra și ambițioasa avocată Ceylin, interpretată de Pinar Deniz.

Serialul Secrete de familie a avut premiera pe 19 septembrie 2021, pe postul de televiziune Kanal D din Turcia. În momentul de față, producția numără un total de trei sezoane, cu 86 de episoade difuzate până în prezent, arată Pagina de Media.

Serialul este scris de Sema Ergenekon, fiind regizat de către Ali Bilgin și Beste Sultan Kasapogullari, în rolurile principale jucând actori ca Pinar Deniz și Kaan Urgancioglu. Produs de către compania Ay Yapim, serialul se prezintă în fața publicului cu o coloană sonoră semnată de către Toygar Isikli. Kerem Catay este producător executiv, în timp ce cinematografia este semnată de către Yalcin Avci.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu