Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul TDC: „Răzbunare pe tocuri”

serialul Răzbunare pe tocuri, Răzbunare pe tocuri, Stiletto Vendetta, Star TV, seriale turcești, seriale PRO TV, seriale PRO 2
Imagine via TDC / Răzbunare pe tocuri

Postul de televiziune TDC (Timeless Drama Channel) aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, fiind difuzată și în trecut pe canalul PRO 2. Serialul Răzbunare pe tocuri (în original: „Ufak Tefek Cinayetler”, în limba engleză: „Stiletto Vendetta”) este produs în Turcia și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 15 iunie 2020, de la ora 20:50.

Serialul Răzbunare pe tocuri a fost lansat în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Star TV pe 24 octombrie 2017, iar ultimul pe 11 decembrie 2018. Producția turcească numără un total de două sezoane și 45 de episoade. Serialul va fi difuzat pe postul de televiziune Timeless Drama Channel de luni până vineri, de la ora 20:50, iar în zilele de sâmbătă și duminică vor fi difuzate reluări.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Tulin Ozen, Yildiray Sahinler, Gokce Bahadir, Bade Iscil, Aslihan Gurbuz, Taha Unal și Ferit Aktug. Serialul Răzbunare pe tocuri se încadrează în genurile dramă, mister și telenovelă, fiind regizat de Ali Bilgin și Deniz Yorulmazer, în timp ce producători sunt Pelin Distas Yasaroglu și Kerem Catay, iar producător executiv este Tolga Afsin Kaya.

Serialul Răzbunare pe tocuri a câștigat Turkey Youth Awards pentru cel mai bun scenariu, premiul pentru cel mai bun serial de televiziune și ITU Social Media Awards în anul 2018, fiind nominalizat și la Seoul International Drama Awards, iar producția turcească de senzație împletește drama cu acțiunea și misterul.

„După repetițiile cu actorii am avut conversații lungi despre personajele pe care le interpretau. Fiecare personaj este diferit, așa că trebuia să le aducem într-o armonie pentru a avea credibilitate. Nu a fost ușor”, afirmă regizorul Ali Bilgin.

Serialul Răzbunare pe tocuri prezintă poveștile a patru femei cu personalități diferite și cu probleme personale complexe. Merve Aksak, Pelin Tarhan, Arzu Kara și Oya Toksoz sunt prietene din copilărie, însă Oya se rupe de celelalte trei fete din cauza unor evenimente nefericite. Peste câțiva ani decide să reia legătura cu celelalte femei și împreună ajung să treacă prin întâmplări cel puțin riscante.

Producția turcească a cucerit o lume întreagă pentru că spune o poveste universală, și anume aceea legată de natura relațiilor dintre femei: „Cheia acestui proiect a fost să creăm patru personaje cât mai diferite. Felul în care jucau și stilul de viață nu erau chiar așa de diferite, dar era foarte important să alegem corect costumele și să le prezentăm alegerile adecvat”, adaugă unul dintre regizori.

Citește mai multe articole despre serialele turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu