Raftul cu filme

Serialul „Knightfall” apare în decembrie pe HBO și HBO GO

noul serial Knightfall, serialul Knightfall, seriale noi, Knightfall, seriale
imagine via IMDb.com / Knightfall

Serialul Knightfall (în traducere: „Templierii”), o producție History, va avea premiera în România pe 7 decembrie 2017 pe HBO GO și pe 8 decembrie 2017 la HBO. serialul Knightfall (în traducere: „Templierii”) are zece episoade și prezintă politica medievală și schemele de război ale cavalerilor templieri, cel mai puternic, bogat și misterios ordin militar al Evului Mediu care a primit sarcina de a proteja cele mai prețioase relicve ale Creștinătății.

Acțiunea din serialul Knightfall începe după căderea orașului Acra, ultima fortăreață a templierilor de pe Tărâmul Sfânt, unde este pierdut Sfântul Graal. Peste ani, apare un indiciu care îi trimite pe templieri, conduși de cavalerul Landry, într-o misiune pe viață și pe moarte.

De la bătăliile din Țara Sfântă la confruntările cu regele Franței și cele mai întunecate evenimente care au dus la dispariția Ordinului Templierilor într-o zi de vineri 13, 1307, serialul analizează în profunzime lumea clandestină a acestei frății legendare, pentru a afla cine erau cavalerii, cum trăiau și pentru ce erau dispuși să moară.

Alături de Cullen, joacă Padraic Delaney (Dinastia Tudorilor) în rolul lui Gawain, cel mai iscusit spadasin al Ordinului Templierilor, care a fost apoi rănit la Acra, Simon Merrells (Spartacus, Dominion) care îl interpretează pe Tancrede, un cavaler curajos și ferm care își venerează jurămintele de templier.

serialul Knightfall, seriale noi, Knightfall, seriale
imagine via IMDb.com / Knightfall

Serialul Knightfall producțiilor originale History Channel, seriale populare precum „Vikingii”, care a fost reînnoit pentru al șaselea sezon cu 20 de episoade, drama militară „Șase”, al cărui al doilea sezon se află în producție.

Serialul Knightfall este o producție A+E Studios în asociere cu The Combine, Island Pictures și Midnight Radio. Don Handfield („Destin în prelungiri”, „Fondatorul”, „Eliminați mesagerul”) și Richard Rayner („O iubire de-o vacanță”) sunt creatori și producători executivi din partea The Combine, alături de Jeremy Renner, nominalizat la Oscar și Globul de Aur („Țeapă în stil american”, „Misiuni periculoase”), care este și el producător executiv.

Dominic Minghella („Doc Martin”, „Robin Hood”), de la Island Pictures, este producător executiv și showrunner. Knightfall va avea premiera în România joi, 7 decembrie 2017, pe HBO GO, și vineri, 8 decembrie 2017, la HBO.

Citește mai multe articole despre seriale pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu