Raftul cu filme

RECAP. Serialul indian „Alege dragostea” ajunge la episodul 1.000. Se vede pe Antena Stars

serialul indian Alege dragostea, Alege dragostea, Twist of Fate, Kumkum Bhagya, seriale indiene, Antena Stars
Imagine via IMDb / Alege dragostea

Antena Stars, unul dintre posturile de televiziune deținute de Antena Group, una dintre firmele Intact Media, urmează să difuzeze sâmbătă, pe 5 mai 2018, de la ora 19:00, episodul cu numărul 1.000 din serialul indian Alege dragostea, una dintre cele mai apreciate producții originare din India în acest moment.

Serialul indian Alege dragostea (în original: „Kumkum Bhagya”, în engleză: „Twist of Fate”) a fost lansat în anul 2014, iar primul episod a fost difuzat pe micile ecrane pe 15 aprilie 2014. La puțin peste patru ani, seria se află încă în producție, numărând un singur sezon cu un număr de 1.092 de episoade, informație valabilă pentru ziua de 4 mai 2018.

DIFUZARE: se vede pe postul Antena Stars de luni până vineri, de la ora 05:00, și de sâmbătă până duminică, de la ora 19:00

Serialul indian Alege dragostea a fost creat de Ekta Kapoor și scris de Anil Nagpal, Vikas Tiwari și Dheeraj Sarna. În momentul de față, regia este asigurată de Sameer Kulkarni, Sharad Pandey, Saurabh Archana și Kashyap. Producția este difuzată pe postul de televiziune indian Zee TV.

Serialul a fost distins, de-a lungul timpului, cu zeci de premii, printre care amintim Zee Rishtey Award for Favourite Jodi, Zee Rishtey Award for Favourite Mata, dar și Indian Telly Award pentru cel mai bun cuplu de pe micile ecrane. Cunoscut în întreaga lume, serialul indian Alege dragostea este unul dintre cele peste 80 de show-uri realizate de Ekta Kapoor care încep cu litera K. Într-un interviu, Ekta declara că acest fapt reprezintă o tradiție și că litera K îi aduce noroc.

Personajul pricipal este Pragya, care trece peste toate încercările la care viața o supune. Rock star-ul Abhi, care i-a salvat viața de la înec, îi va fi mai târziu soț și ea îl va iubi enorm. La început, acesta o ura din inimă, vrând să îi facă rău deoarece credea ca ea este iubita lui Purab, prietenul lui Abhi, dar mai apoi află că sora mai mică a Pragyei, Bulbul, este iubita lui Purab.

Cu toate acestea, Abhi continuă să se răzbune și să o urască deoarece sora Pragyei îi furase inima lui Purab. Aliya, sora mai mică a lui Abhi, iubindu-l foarte mult, devine obsedată după el și așa Abhi, fratele ei, îi devine dușman, atunci când Abhi o iubește pe Pragyam iar Bulbul și Purab ajung să se căsătorească. După ce Abhi și Pragya se îndrăgostesc unul de celalalt, Tanu, iubita lui Abhi, rămâne însărcinată, însă nu cu Abhi, ci cu un prieten de-al lui Abhi, pe nume Nikhil.

Pragya o demască pe Aliya prin faptul că vrea să îi facă rău lui Abhi, ajunge la închisoare, iar mai apoi revine acasă, locuind într-o anexă a casei. Urmează Tanu, care este demascată cu greu de Pragya, aflându-se că bebelușul din pântece nu este al lui Abhi, ci al lui Nikhil.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu