Raftul cu filme

O nouă producție românească se va difuza pe Antena 1. Când apare serialul „Fructul oprit”

Ruxandra Ion, Antena 1, Fructul oprit, telenovele, serialul Fructul oprit, seriale românești
Imagine via Facebook (pagina serialului) / Fructul oprit

Acum câteva luni, în octombrie 2017, anunțam începutul filmărilor pentru serialul românesc, iar astăzi revenim cu detaliile premierei pe micile ecrane pentru serialul Fructul oprit, o serie inspirată dintr-un roman turcesc și regizată de Ruxandra Ion după un scenariu adaptat de Simona Macovei și Radu Grigore. Filmările de până acum s-au desfășurat în mai multe locații, precum Istanbul, București și Snagov.

CITEȘTE ȘI: Un nou serial turcesc va fi difuzat de Kanal D: „Dragoste și ură”

Conform ultimelor modificări ale grilei de programe a postului de televiziune Antena 1, premiera pentru serialul Fructul oprit va avea loc luni, 15 ianuarie 2018, de la orele 20:00, în timp ce episodul al doilea se va difuza pe 22 ianuarie. Ne așteptăm, așadar, la o producție săptămânală, cu câteva un episod nou difuzat în fiecare zi de luni. Rămâne de văzut dacă va fi sau nu așa.

Serialul Fructul oprit este produs de Ruxandra Ion după un scenariu semnat de Simona Mavocei și Radu Grigore. Din distribuție fac parte actorii Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Michaela Prosan, Petru Octavian Păun, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu și Mihai Călin, conform informațiilor via Antena 1.

Ruxandra Ion, Antena 1, Fructul oprit, telenovele, serialul Fructul oprit, seriale românești
Imagine via Facebook (pagina serialului) / Fructul oprit

Producția adună în distribuție mari actori ai României și se poate mândri că este prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentația va fi tot mai mare.

Serialul Fructul oprit este un puzzle al iubirii. O poveste în care personajul principal este iubirea interzisă, iubirea inocentă, iubirea pentru părinți, iubirea cu păcat, iubirea care te face cel mai fericit om de pe pământ. Povestea producției este veche de când lumea, dar și actuală. Este trăită de aproape toți oamenii de pe Pământ. Poti iubi doi bărbați în același timp? Poți iubi două femei în același timp? Poți să îți împarți iubirea între pasiune și admirație? Între respect și nebunie?

Seria românească se bucură de o colaborare cu o casă de producție turcească, astfel că serialul a beneficiat, pentru filmări, de echipament specific, locații spectaculoase de filmare și tehnică de ultimă generație. Serialul românesc va avea premiera pe postul de televiziune Antena 1 în ziua de luni, 15 ianuarie 2018, de la orele 20:00.

Citește mai multe articole despre telenovelele difuzate în țara noastră pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu