Raftul cu filme

Un nou serial italian se difuzează pe postul Prima TV: „Familia”

Familia, serialul Familia, Prima TV, seriale italiene, telenovele
Imagine via Luci Italiane / Familia

Postul de televiziune Prima TV aduce o nouă producție italiană pe micile ecrane din România, însă nu în premieră. Pelicula originară din Italia, serialul Familia (în original: „Una grande famiglia”), urmează să intre în grila de programe a postului TV în ziua de vineri, 7 septembrie 2018, de la ora 15:50.

Producția italiană urmează să fie difuzată de luni până vineri, de la ora 15:50.

Serialul Familia, lansat în anul 2012, nu este adus în premieră în România de către postul de televiziune Prima TV, acesta fiind și în trecut dat pe micile ecrane din țara noastră pe fostul canal Acasă TV, dar și pe postul AXN White.

Încadrat în genurile dramă și telenovelă, serialul Familia s-a lansat pe 15 aprilie 2012, iar după trei sezoane a ajuns la final, ultimul episod fiind difuzat de canalul RAI 1 pe 26 mai 2015. Serialul Familia a fost creat de Ivan Cotroneo, scenariul fiind redactat de Stefano Bises, Monica Rametta și Ivan Cotroneo. Primele două sezoane au fost regizate de Riccardo Milani, iar ultimul de către Riccardo Donna.

Serialul Familia urmărește evenimentele petrecute în familia Rengoni, din regiunea Brianza, proprietară a unei afaceri cunoscute. Eleonora (Stefania Sandrelli) și Ernesto (Gianni Cavina) formează un cuplu, au cinci copii și sunt bunici pentru trei nepoți. Ajuns la frumoasa vârstă de 65 de ani, Ernesto își sărbătorește aniversarea, însă o singură persoană lipsește din peisajul petrecerii, Edoardo.

Fiul cel mare al familiei, Edoardo, se ocupă de ani de zile de afacerea care a adus bogăție tuturor. Însă petrecerea le este stricată de un telefon care aduce o veste nefericită pentru toată lumea, și anume prăbușirea avionului în care se afla fiul celor doi, dar și dispariția lui Edoardo de la locul accidentului.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu