Raftul cu filme

Un nou serial american pe postul FilmBox Premium: „Knightfall”

serialul american Knightfall, noul serial Knightfall, serialul Knightfall, seriale noi, Knightfall, seriale
imagine via IMDb / Knightfall

Postul de televiziune FilmBox Premium, care este prezent și în țara noastră, anunță că difuzează serialul american Knightfall pe micile ecrane din România. Producția istorică „Knightfall” îi are în rolurile principale pe actorii Jim Carter, Nasser Memarzia și Tom Cullen. Postul de televiziune FilmBox Premium anunță premiera seriei pentru ziua de 6 octombrie 2018, de la ora 21:00.

Luna octombrie aduce la FilmBox Premium o producție istorică regizată de Don Handfield și Richard Rayner, serialul american Knightfall. Acțiunea începe prin căderea cetății Acra, ultima redută a templierilor în Ținutul Sfânt, unde s-a pierdut și Sfântul Graal. Ani mai târziu, apar indicii privind locul în care s-ar putea afla Graalul, indicii care îi trimit pe templieri într-o misiune pe viață și pe moarte.

De la bătăliile lor din Ținutul Sfânt și până la încleștările cu regele Franței și evenimentele tenebroase care au dus la desființarea Ordinului Templierilor într-o zi de vineri din anul 1307, o dată care a devenit sinonimă cu ghinionul, povestea cavalerilor templieri nu a fost în întregime cunoscută până acum.

Serialul american Knightfall numără zece episoade, a fost filmat în Cehia și Croația și a avut premiera în Statele Unite pe 6 decembrie 2017. Pe 13 august 2018, producătorii au anunțat că vor filma și sezonul al doilea, iar distribuția pentru sezonul secund va fi completată de Mark Hamill.

Actorii Tom Cullen, Jim Carter și Julian Ovenden fac parte din distribuția pentru serialul american Knightfall, cu toții jucând și în cunoscutul „Downton Abbey”. De această dată, povestea este una reală, istoricul englez Dan Jones oferindu-și sprijinul în realizarea serialului: „Când istoria te duce într-o direcție, iar arta dramatică în cealaltă, ce alegi? Noi am ales în primul rând istoria”, explică Rayner.

Un nume important din distribuția pentru serialul american Knightfall este Jim Carter, actorul care joacă rolul lui Papa Bonifaciu al VIII-lea, un om cald și care acționează ca o forță stabilizatoare, incoruptibilă, într-o lume medievală coruptă.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

2 comentarii