Raftul cu filme

Serialul „Absentia” are premiera pe 25 septembrie pe canalul AXN

Absentia, seriale, AXN, serialul Absentia
Imagine via IMDb.com / Absentia (serial)

Postul de televiziune AXN România a anunțat data premierei pentru serialul Absentia. Producția în care apare celebra Stana Katic și Cara Theobold va fi difuzat începând cu ziua de 25 septembrie, de la orele 22:00. Primul episod al serialului va putea fi văzut și în reluare, pe AXN, marți de la orele 02:15 și 23:50.

Serialul Absentia este produs și regizat de Oded Ruskin, cunoscut mai ales pentru serialul „False Flag”, și îi are ca producători executivi pe Maria Feldman, Stana Katic, Matt Cirulnick și Julie Glucksman. Producția se bazează pe scenariul scris de Gaia Violo, iar până în momentul de față au fost filmate zece episoade.

Absentia, seriale, AXN, serialul Absentia, Stana Katic
Imagine via IMDb.com / Absentia (serial)

Serialul Absentia spune povestea agentei FBI Emily Byrne, rol jucat de actrița Stana Katic, care în timp ce încearcă să-l prindă pe unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie din Boston dispare fără urmă şi este declarată moartă. Şase ani mai târziu este găsită într-o cabină din pădure, la un pas de moarte şi fără amintiri despre anii în care a dispărut.

Când se întoarce acasă, Emily află că soţul ei, al cărui rol este jucat de actorul Patrick Heusinger, s-a recăsătorit şi fiul ei este crescut de o altă femeie, iar în scurt timp devine implicată într-o nouă serie de crime, dedicându-se în totalitate locului de muncă de la FBI.

Serialul Absentia numără în momentul de față zece episoade filmate în Sofia, capitala Bulgariei. Fiecare dintre cele 10 episoade are o lungime de 60 de minute. Postul de televiziune AXN România va include filmul în grila de programe începând cu ziua de 25 septembrie 2017.

Premiera mondială a serialului în care actrița principală este Stana Katic a avut loc la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo, eveniment desfășurat vineri, 16 iunie 2017.

* află mai multe despre serialul Absentia de pe AXN și IMDb
* citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme

Scrie un comentariu