Raftul cu filme

Seriale în sezonul 2019/2020: postul NBC merge mai departe cu nouă seriale noi

seriale pe postul NBC, NBC, Upfronts 2019
Imagini via IMDb / colaj de Raftul cu filme

Ne aflăm în acea perioadă a anului în care posturile americane de televiziune își prezintă proiectele de seriale noi cu care aleg să meargă mai departe în sezonul 2019/2020. În Statele Unite ale Americii, această perioadă poartă numele de Upfronts. Până în momentul de față avem confirmate nouă noi seriale pe postul NBC, selectate dintr-un total de 14 proiecte anunțate la începutul acestui an.

Până în momentul de față, din totalul de 14 proiecte luate în considerare, postul american de televiziune NBC a renunțat la o parte dintre ele, a selectat nouă pentru noul sezon 2019/2020, iar toate celelalte se află momentan în stand-by.

Iată care sunt cele nouă noi seriale pe postul NBC în sezonul 2019/2020:

Seriale noi pe postul NBC: „Council of Dads”

Viața lui Scott și a familiei sale este dată peste cap în momentul în care aceștia sunt puși în fața unui diagnostic de boală incurabilă. Fiind obligat să își accepte mortalitatea, Scott și soția sa, Robin, pun bazele unui grup inedit care are misiunea de a fi alături de familia lor și de a îi ghida pe drumul cu bune și cu rele care urmează să apară de după colț.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Sarah Wayne Callies, August Richards, Michele Weaver, Blue Chapman, Clive Standen, Michael O’Neill, Steven Silver, Emjay Anthony și Thalia Tran.

Seriale noi pe postul NBC: „Indebted”

Proaspăt deveniți părinți, Dave și Rebecca ajung să aibă grijă de părinții lui Dave imediat după ce aceștia descoperă o serie de probleme în fondul de pensionare și se văd obligați să plătească o datorie generoasă.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Adam Pally, Abby Elliott, Fran Drescher, Steven Weber, Jessy Hodges și Amer Padha Chatel.

Seriale noi pe postul NBC: „Perfect Harmony”

Membrii unui cor de biserică dintr-un oraș mic american au parte de surpriza vieții când se pricopsesc cu un profesor de muzică absolvent a uneia dintre cele mai mari facultăți din Ivy League, acesta ocupând postul de director, dar și de conducător al grupului, un lider de care nu ar fi crezut vreodată că au nevoie.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Bradley Whitford, Anna Camp, Tymberlee Hill, Will Greenberg, Geno Segers și Rizwan Manji.

Seriale noi pe postul NBC: „Bluff City Law”

Noul serial al celor de la NBC spune povestea avocaților unui cabinet din Memphis, specializat în drept civil și recunoscuți pentru preluarea unora dintre cele mai controversate cazuri. Condus de legendarul Elijah Strait și de fiica acestuia, Sydney, aceștia vor prelua cazuri asemănătoare cu David și Goliath, în timp ce încearcă să gestioneze relații dintre cele mai complicate.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Jimmy Smits, Caitlin McGee, Barry Sloane, Michael Luwoye, Stony Blyden, Jayne Atkinson și MaameYaa Boafo.

Seriale noi pe postul NBC: „Lincoln”

Serialul are la bază seria semnată de Jeffrey Deaver. Producția nouă îl va avea în centrul atenției pe criminalistul Lincoln Rhyme, rănit recent în încercarea de a-l prinde pe criminalul în serie Bone Collector. Lincoln va fi chemat de NYPD să lucreze pe funcția de consultant în momentul în care noi crime apar în oraș. Lincoln va face echipă cu Amelia, o polițistă tânără care dorește să se afirme.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Russell Hornsby, Courtney Grosbeck, Michael Imperioli, Ramses Jimenez, Brooke Lyons, Roslyn Ruff și Tate Ellington.

Seriale noi pe postul NBC: „Sunnyside”

Garrett, un fost consilier local din New York, își găsește chemarea atunci când întâlnește șase imigranți în căutarea visului american, dar și a ajutorului din partea sa. Acțiunea principală a serialului va fi plasată în cartierul Sunnyside, din Queens, cunoscut mai ales pentru diversitatea culturală și religioasă.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Kal Penn, Kiran Deol, Moses Storm, Diana Maria Riva, Samba Schutte, Poppy Liu, Joel Kim Booster și Tudor Petruț.

Seriale noi pe postul NBC: „Law & Order: Hate Crimes”

Acțiunea este plasată în orașul New York, acolo unde crimele sunt investigate de o echipă de elită. Detectivii nu se vor da în lături de la nimic până nu fac dreptate victimelor, iar cei vinovați nu sunt aduși în fața legii. Noul serial este o parte componentă a francizei „Law & Order”, creată de Dick Wolf pentru postul american de televiziune NBC.

Seriale noi pe NBC: „Zoey’s Extraordinary Playlist”

Serialul este o dramă și o comedie muzicală, care o are ca personaj principal pe Zoey, o tânără de 20 de ani, care în urma unui episod din viața ei începe să audă gândurile celor din jur sub forma unor cântece. Cu această nouă putere pe care o are, Zoey decided să se ajute pe sine, dar și pe cei care o înconjoară.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Jane Levy, Skylar Astin, Alex Newell, Mary Steenburgen, Peter Gallagher, John Clarence Stewart și Carmen Cusack.

Seriale noi pe postul NBC: „The Kenan Show”

Personajul principal al noului serial creat de postul american de televiziune NBC este văduv de curând, iar scenariul îl găsește aflându-se în încercarea de a își dedica întreaga viață copiilor săi, dorință care se dovedește a deveni mai mult o provocare din cauza socrului său.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Andy Garcia, Kenan Thompson, Punam Patel, Dani Lockett și Dannah Lockett.

Surse: TV Line, Variety, TV Addicted, Deadline, Hollywood Reporter

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu