Raftul cu filme

Seriale în sezonul 2019/2020: postul ABC merge mai departe cu șase seriale noi

seriale pe postul ABC, ABC, Upfronts 2019
Imagini via IMDb / colaj de Raftul cu filme

Ne aflăm în acea perioadă a anului în care posturile americane de televiziune își prezintă proiectele de seriale noi cu care aleg să meargă mai departe în sezonul 2019/2020. În Statele Unite ale Americii, această perioadă poartă numele de Upfronts. Până în momentul de față avem confirmate șase noi seriale pe postul ABC, selectate dintr-un total de 17 proiecte anunțate la începutul acestui an.

Din totalul de șase noi seriale pe postul ABC, cinci dintre acestea vor fi producții proprii, iar cel din urmă va fi un proiect preluat de la postul de televiziune NBC, și anume drama „Emergence”. Până în momentul de față, din totalul de 17 proiecte luate în considerare, postul american de televiziune ABC a renunțat la zece dintre ele, a selectat cinci pentru noul sezon, iar ultimele două se află în stand-by.

Iată care sunt cele șase noi seriale pe postul ABC în sezonul 2019/2020:

Seriale noi pe postul ABC: „Emergence”

Un serial din categoria thriller, care are în rolul principal un șerif care ajunge să adopte un copil după ce ajunge la fața locului unui accident rutier ieșit din comun. Minorul pe care polițistul ajunge să îl adopte nu își mai poate aminti ceea ce i s-a întâmplat. Ancheta incidentului rutier scoate la iveală o conspirație de amploare, în timp ce identitatea tânărului devine punctul zero a evenimentelor recente.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Allison Tolman, Donald Faison, Clancy Brown, Alexa Swinton, Owain Yeoman, Robert Bailey Junior, Ashley Aufderheide și Zabryna Guevara.

Seriale noi pe postul ABC: „United We Fall”

Serialul va fi un sitcom, iar în lumina reflectoarelor se va afla o familie multiculturală și din care vom cunoaște un cuplu, pe copiii acestora, dar și o parte din rudele apropiate. Serialul de comedie își propune să pună în scenă ideea că atunci totul este posibil atunci când într-o familie cea mai importantă este iubirea.

Din distribuție fac parte, printre alții, Will Sasso, Jane Curtin și Christina Vidal.

Seriale noi pe postul ABC: „The Baker and the Beauty”

Noul serial va prezenta o poveste extraordinară de iubire dintre o vedetă internațională și un bucătar oarecare. Relația care se va crea între cele două personaje va face cunoscute atât viețile celor două persoane, dar și a familiilor din care se trag, fiecare fiind complet diferită de toate celelalte.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Victor Rasuk, Belissa Escobedo, Michelle Veintimilla, David Del Rio, Nathalie Kelley, Carlos Gomez, Dan Bucatinsky și Lisa Vidal.

Seriale noi pe postul ABC: „Stumptown”

Noul serial al celor de la ABC este inspirat din romanul omonim publicat de către cei de la Oni Press. Dex Parios este un veteran de război, dar și o femeie puternică și cu un fler deosebit, care lucrează în momentul de față ca detectiv privat în orașul Portland. Dex Parios are o poveste personală puternică cu care își trăiește viața, fapt pentru care nu are încredere decât în persoana ei.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Cole Sibus, Cobie Smulders, Tantoo Cardinal, Michael Ealy, Adrian Martinez și Camryn Manheim.

Seriale noi pe postul ABC: „For Life”

ABC lucrează la un serial dramatic, denumit „For Life”. În centrul atenției este un pușcăriaș care ajunge să lucreze ca avocat și care se ocupă de cazurile celorlalți prizonieri, în timp ce încearcă să își demonstreze singur nevinovăția într-un caz de omucidere care l-a trimis, în trecut, după gratii. În același timp, personajul principal încearcă așa cum poate să își recupereze soția și copiii.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Nicholas Pinnock, Joy Bryant, Indira Varma, Glenn Fleshler, Dorian Missick, Tyla Harris, Mary Stuart Masterson și Boris McGiver.

Seriale noi pe postul ABC: „Mixed-ish”

Serialul „Mixed-ish” prezintă povestea copilăriei și adolescenței lui Rainbow, o fată crescută într-o familie mixtă din Statele Unite ale Americii, în anii 1980, fiind scoase la iveală dilemele create în încercarea de a rămâne fidelă propriei identități. În încercarea de a schimba în bine lucrurile, familia decide să se mute din comunitatea în care au trăit, fiind create o serie de noi dificultăți cărora trebuie să le facă față.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Arica Himmel, Tika Sumpter, Gary Cole, Christina Anthony, Mykal Michelle Harris și Ethan Childress.

Surse: TV Line, Variety, TV Addicted, Deadline, Hollywood Reporter

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu