Raftul cu filme

Seriale noi pe postul Epic Drama în luna februarie 2018

postul Epic Drama în luna februarie 2018, seriale noi pe postul Epic Drama, Epic Drama, seriale pe Epic Drama, Versailles
Imagine via Viasat World / Versailles

Așa cum ne-am obișnuit deja publicul, continuăm cu listele de noutăți pentru diferite posturi de televiziune care emit în țara noastră, dar și pentru platformele de streaming online. În ianuarie 2018 am vorbit despre noile producții care intră pe Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video și Hulu, iar luna aceasta dorim să mărim numărul de canale cărora să le anunțăm noutățile. Începem acest demers astăzi cu peliculele care intră pe postul Epic Drama în luna februarie 2018.

CITEȘTE ȘI: Patru seriale noi pe postul Epic Drama în ianuarie 2018

Iată așadar care sunt toate noutățile care sosesc în luna februarie 2018 pe canalul de televiziune Epic Drama, lansat oficial în țara noastră pe data de 14 decembrie 2017 și adăugat în grila de posturi a AKTA atât în format SD, cât și în format HD.

Close to the Enemy (2016-?), sezonul 1 (12 episoade)

Începând de vineri, 2 februarie, de la ora 22:00

Derulat într-un hotel din Londra afectat de bombardamente, după Al Doilea Război Mondial, serialul urmăreşte un ofiţer al Serviciilor Secrete, căpitanul Callum Ferguson. Ultima lui misiune pentru Armată este să se asigure că un om de ştiinţă german pe nume Dieter, luat prizonier, începe să lucreze pentru Forţele Aeriene Britanice, ca să pună la punct cât mai urgent motorul cu reacţie.

Pe fundalul Războiului Rece, care începe să se contureze tot mai clar, toată lumea ştie că este o prioritate uriaşă pentru securitatea naţională britanică să aibă acces la tehnologii performante cât mai rapid. Callum apelează la metode mai puţin convenţionale ca să-l convingă pe Dieter să colaboreze cu britanicii, iar în final între cei doi se leagă chiar o prietenie. În scurt timp însă, încep să se acumuleze tensiuni, căci lucrurile nu sunt chiar aşa cum par.

Harlots (2017-?), sezonul 1 (8 episoade)

Începând de joi, 1 februarie, de la ora 22:45

O dramă dinamică, plină de forţă, derulată pe fundalul vibrant şi cosmopolit al Londrei de secol 18, în epoca georgiană, aduce o perspectivă nouă şi îndrăzneaţă asupra celei mai profitabile activităţi comerciale a oraşului: sexul. Într-o perioadă în care una din cinci femei se prostitua, acest serial provocator se bazează pe poveştile adevărate ale unor femei şi ale bărbaţilor din jurul lor.

O urmărim pe formidabila Margaret Wells care, alături de fiicele ei, se străduieşte să se împartă între rolul de mamă şi cel de patroană de bordel. Când afacerea ei e pusă în pericol de o matroană rivală, Lydia Quigley, o fiinţă lipsită de scrupule, Margaret trebuie să riposteze, chiar dacă îşi va pune familia în pericol.

Versailles (2015-?), sezonul 1 (10 episoade)

Începând de miercuri, 7 februarie, de la ora 22:50

Bine aţi venit într-o lume unde domnesc puterea şi trădarea, dragostea, poftele carnale şi declaraţiile de război, iar curtenii se luptă pentru favorurile Regelui. În anul 1667, Regele Ludovic al XIV-lea al Franţei are 28 de ani şi, în sfârşit, a rămas singur la cârma regatului. Bântuit de amintiri din copilărie despre un atentat odios împotriva tatălui său, el cere să i se ridice cel mai frumos palat din Europa.

Nobilii tânjesc să intre în acest château opulent, fără să-şi dea seama că scopul lui este să-i ţină închişi şi să-i controleze. Una dintre primele ţinte ale lui Ludovic este fratele lui mai mic, un dandy efeminat, dar şi un luptător formidabil. Curtea regală devine un câmp de bătălie şi în dragoste, căci Maria-Tereza, regina lui Ludovic, se luptă să domolească pornirile aventuroase ale soţului ei. Va reuşi ea să recâştige inima regelui cucerit de amanta lui, sora Regelui Angliei? Iată Curtea de la Versailles în toată splendoarea ei, deloc lipsită de brutalitate.

The Restaurant (2017-?), sezonul 1 (10 episoade)

Începând de duminică, 4 februarie, de la ora 22:00

Al Doilea Război Mondial se încheie, în sfârşit, iar la orizont se profilează un viitor nou, mai bun. În mijlocul festivităţilor din centrul Stockholmului, doi necunoscuţi se întâlnesc, schimbă un sărut grăbit şi imediat se despart. Nina, o tânără din clasa de sus, şi Calle, un ajutor de la bucătărie, nu ştiu încă, dar scurta lor întâlnire va avea consecinţe tumultuoase pentru mulţi oameni. Pentru familia Löwander, sfârşitul războiului aduce o mare uşurare. Ei deţin Djurgardskallaren, un restaurant select din inima oraşului Stockholm.

În timpul războiului, fiul cel mare al familiei, Gustaf, a reuşit să menţină restaurantul pe linia de plutire prin metode oarecum îndoielnice. Acum intenţionează să conducă restaurantul aşa cum a fost condus dintotdeauna, astfel încât viitorul acestei afaceri devine un puternic motiv de conflict în familie. Însă cea care ia cu adevărat deciziile este Helga, mama care, ajutată de bucătarul-şef Backe, veghează asupra afacerii de familie.

Citește mai multe articole despre posturile TV din țara noastră pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu