Raftul cu filme

Patru seriale noi pe postul Epic Drama în luna ianuarie 2018

seriale noi pe postul Epic Drama, Epic Drama, seriale pe Epic Drama, Turn
Imagine via Viasat World / Turn

Începând cu luna ianuarie 2018 ne extindem aria de expertiză și oferim mai multe liste de noutăți. Dacă până la finalul anului 2017 ofeream doar noutățile pentru platformele de streaming online Netflix și HBO GO, pe care le găsiți în categoria dedicată streamingului online, acum mergem mai departe și vă aducem listele complete de pelicule noi pe care mai multe platforme, dar și posturi TV, le aduc pe ecrane. Am început cu producțiile noi de pe Amazon și Hulu, iar la categoria canale de televiziune vorbim despre seriale noi pe postul Epic Drama.

CITEȘTE ȘI: Epic Drama s-a lansat în România. Ce seriale difuzează și în ce rețele poate fi urmărit

Iată așadar care sunt toate noutățile care sosesc în luna ianuarie 2018 pe canalul de televiziune Epic Drama, lansat oficial în țara noastră pe data de 14 decembrie 2017 și adăugat în grila de posturi a AKTA atât în format SD, cât și în format HD. Iată acele seriale noi pe postul Epic Drama aduse în ianuarie 2018.

Versailles (2015-?), sezonul 1 (10 episoade)

Începe de miercuri, 3 ianuarie 2018, de la orele 22:50. Pe canalul Epic Drama intră primul sezon din serial, cu 10 episoade, fiecare de câte 60 de minute. Producătorii serialului sunt David Wolstencroft, Simon Mirren. Actorii principali ai distribuției sunt Stuart Bowman, George Blagden, Alexander Vlahos și Elisa Lasowski.

seriale noi pe postul Epic Drama, Epic Drama, seriale pe Epic Drama, Versailles
Imagine via Viasat World / Versailles

Bine aţi venit într-o lume unde domnesc puterea şi trădarea, dragostea, poftele carnale şi declaraţiile de război, iar curtenii se luptă pentru favorurile Regelui. În anul 1667, Regele Ludovic al XIV-lea al Franţei are 28 de ani şi, în sfârşit, a rămas singur la cârma regatului. Bântuit de amintiri din copilărie despre un atentat odios împotriva tatălui său, el cere să i se ridice cel mai frumos palat din Europa.

Nobilii tânjesc să intre în acest château opulent, fără să-şi dea seama că scopul lui este să-i ţină închişi şi să-i controleze. Una dintre primele ţinte ale lui Ludovic este fratele lui mai mic, un dandy efeminat, dar şi un luptător formidabil. Curtea regală devine un câmp de bătălie şi în dragoste, căci Maria-Tereza, regina lui Ludovic, se luptă să domolească pornirile aventuroase ale soţului ei. Va reuşi ea să recâştige inima regelui cucerit de amanta lui, sora Regelui Angliei? Iată Curtea de la Versailles în toată splendoarea ei, deloc lipsită de brutalitate.

The Restaurant (2017-?), sezonul 1 (10 episoade)

Începe de duminică, 14 ianuarie 2018, de la orele 22:00. Pe canalul Epic Drama intră primul sezon din serial, cu 10 episoade, fiecare de câte 60 de minute. Producătorii serialului sunt Ulf Kvensler, Malin Nevander și Johan Rosenlind. Actorii principali ai distribuției sunt Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Mattias Nordkvist, Suzanne Reuter și Adam Lundgren.

seriale noi pe postul Epic Drama, Epic Drama, seriale pe Epic Drama, The Restaurant
Imagine via Viasat World / The Restaurant

Al Doilea Război Mondial se încheie, în sfârşit, iar la orizont se profilează un viitor nou, mai bun. În mijlocul festivităţilor din centrul Stockholmului, doi necunoscuţi se întâlnesc, schimbă un sărut grăbit şi imediat se despart. Nina, o tânără din clasa de sus, şi Calle, un ajutor de la bucătărie, nu ştiu încă, dar scurta lor întâlnire va avea consecinţe tumultuoase pentru mulţi oameni. Pentru familia Löwander, sfârşitul războiului aduce o mare uşurare. Ei deţin Djurgårdskällaren, un restaurant select din inima oraşului Stockholm.

În timpul războiului, fiul cel mare al familiei, Gustaf, a reuşit să menţină restaurantul pe linia de plutire prin metode oarecum îndoielnice. Acum intenţionează să conducă restaurantul aşa cum a fost condus dintotdeauna, astfel încât viitorul acestei afaceri devine un puternic motiv de conflict în familie. Însă cea care ia cu adevărat deciziile este Helga, mama care, ajutată de bucătarul-şef Backe, veghează asupra afacerii de familie.

Turn (2014-2017), sezonul 2 (10 episoade)

Începe de vineri, 26 ianuarie 2018, de la orele 22:45. Pe canalul Epic Drama intră al doilea sezon din serial, cu 10 episoade, fiecare de câte 60 de minute. Producătorul serialului este Craig Silverstein. Actorii principali ai distribuției sunt Jamie Bell, Angus Macfadyen, Seth Numrich, Daniel Henshall și Kevin McNally.

seriale noi pe postul Epic Drama, Epic Drama, seriale pe Epic Drama, Turn
Imagine via Viasat World / Turn

Echipa care a semnat „Breaking Bad şi „Mad Men” prezintă acum „Turn”, povestea fermierului din New York Abe Woodhull, care, împreună cu un grup de prieteni din copilărie, formează „The Culper Ring” – prima reţea de spionaj din America, un grup surprinzător care, la începuturile Războiului de Independenţă, ajunge să schimbe soarta Americii. Serialul trece dincolo de linia frontului, într-un conflict care implică oameni obişnuiţi, dar se derulează într-o lume criptică, plină de agenţi dubli, operaţiuni sub acoperire şi spargeri de coduri.

Abe e împărţit între loialitatea faţă de trecutul lui de Tory şi respectul faţă de cei care luptă pentru cauza Patrioţilor, dar sub conducerea Generalului Washington, el şi ceilalţi agenţi răstoarnă sorţii războiului în favoarea Armatei Continentale, iar eforturile lor îndrăzneţe vor pune bazele spionajului modern.

Borgia (2011-?), sezonul 2 (12 episoade)

Începe de marți, 30 ianuarie 2018, de la orele 22:55. Pe canalul Epic Drama intră al doilea sezon din serial, cu 12 episoade, fiecare de câte 60 de minute. Producătorul serialului este Tom Fontana. Actorii principali ai distribuției sunt John Doman, Mark Ryder, Isolda Dychauk, Art Malik și Stanley Weber.

seriale noi pe postul Epic Drama, Epic Drama, seriale pe Epic Drama, Borgia
Imagine via Viasat World / Borgia

După uciderea lui Juan, puterile lui Rodrigo pălesc. O nouă forţă, mai puternică, va continua lupta în numele lui: Cesare, care devine un luptător aprig, necruţător. Principele, după cum i-a spus Machiavelli. Dorinţa rece şi calculată a lui Cesare de a conduce Italia va face ravagii în întreaga peninsulă, dar şi în propria familie.

Ieşit din umbra tatălui său, Cesare va domina fiecare gând şi fiecare acţiune a lui Rodrigo. Oricât ar fi de hotărât Rodrigo să-şi reformeze propria persoană şi Biserica Romano-Catolică, eforturile lui sunt sortite eşecului din cauza corupţiei de la Vatican, dar şi din cauza defectelor şi dorinţelor lui omeneşti. Pe măsură ce i se apropie sfârşitul, el va ajunge la un soi de pace în suflet.

După ce a complotat ca să-l asasineze pe fratele ei Juan şi şi-a văzut celălalt frate, pe Cesare, ucigându-l pe iubitul ei Perotto, Lucrezia se luptă acum să regăsească o cale de întoarcere către Dumnezeu şi către fericirea pe care nu a trăit-o niciodată. Fetiţa dulce şi impresionabilă de odinioară a crescut, inclusiv în ochii tatălui ei. Ei îi este încredinţată acum puterea, când Rodrigo o alege ca înlocuitoare în timpul absenţei lui din Roma. Ba chiar Lucrezia se aşază pe tronul papal.

Citește mai multe articole despre posturile TV din țara noastră pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

5 comentarii

  • Serialele difuzate noaptea vă rugăm să le reluăți și ziua. De exemplu: „Dinastia Tudorilor”, „Familia Borgia”, Babylon Berlin”.

  • Vă rog să redifuzați serialul „Restaurantul”. Cu toate că sunt o telespectatoare fidelă a canalului Epic Drama, nu am văzut acest serial. Un alt serial deosebit de interesant este „Doamna Wilson”. În programele TV nu sunt trecute aceste seriale. Poate ar trebui să se facă pe post reclamă pentru a le putea urmări. Aștept un răspuns din partea dumneavoastră.