Raftul cu filme

UPDATE. Filme și seriale noi pe HBO GO în luna decembrie 2017

HBO GO în octombrie 2019, HBO GO în luna iulie 2019, HBO GO în luna ianuarie 2019, HBO GO în luna decembrie 2018, ce este HBO GO, cât costă HBO GO, cum se face un cont HBO GO, HBO GO în luna octombrie 2018, HBO GO în luna iunie 2018, HBO GO în luna mai 2018, HBO GO în luna februarie 2018, HBO GO în luna ianuarie 2018, seriale noi pe HBO GO în luna decembrie 2017, seriale pe HBO GO, filme pe HBO GO, HBO GO, HBO Now, HBO, filme HBO, seriale HBO, seriale marca HBO, filme marca HBO, documentare HBO, animații HBO, animații pe HBO GO
Imagine creată de Raftul cu Filme / HBO GO

O nouă lună, o nouă listă cu filme și seriale noi pe HBO GO în luna decembrie 2017. Luna care stă să înceapă se anunță a fi una bogată în privința peliculelor pentru care platforma de streaming online a achiziționat drepturile de difuzare sau pe care le-a produs în recenta perioadă de timp. Îți prezentăm lista completă de filme și seriale noi aduse de HBO GO în luna decembrie 2017.

Poate te interesează noutățile pentru lunile acestea:
Filme, seriale și animații noi pe HBO, HBO 3 și HBO GO în luna martie 2018
Filme, documentare și seriale noi pe HBO GO în luna februarie 2018
Filme și seriale noi pe HBO GO în luna ianuarie 2018
Filme și seriale noi pe HBO GO în luna octombrie 2017
Filme și seriale noi pe HBO GO în luna septembrie 2017

În același timp aflăm datele oficiale de lansare și zilele în care aceste noi producții vor fi puse la dispoziția abonaților pentru vizionarea online în luna decembrie. Iată lista de filme și seriale care urmează să apară pe platforma online HBO GO.

UPDATE: informații oferite de HBO Europe:

Cei de la HBO Europe ne-au trimis o informare de presă cu privire la serialele care vor apărea în decembrie 2017 pe HBO GO. Iată lista completă, datele de lansare și numărul de sezoane disponibile.

Knightfall (10 episoade) – 7 decembrie, câte un episod săptămânal

Noul serial „Knightfall” îi poartă pe telespectatori în lumea ilicită a celui mai misterios, mai puternic și mai bogat ordin militar din Evul Mediu, Cavalerii Templieri, care au protejat cele mai importante relicve ale creștinătății. Cavalerii Templieri au reprezentat cel mai misterios, mai puternic și mai bogat ordin militar din Evul Mediu și care a avut de protejat cea mai importantă relicvă a creștinătății, Sfântul Graal, precum și secrete capabile să distrugă lumea.

Snowfall (10 episoade) – 1 decembrie, sezon complet

Serialul este un o dramă cu episoade de o oră ce are loc la începuturile epidemiei de cocaină, epidemie ce a avut un impact radical asupra culturii orașului. Povestea are mai multe personaje ale căror vieți urmează să se intersecteze: Franklin Saint, un antreprenor ahtiat după putere, Gustavo Zapata, un luptător mexican prins într-o luptă pentru putere în cadrul unui cartel, Teddy McDonald, un agent CIA care fuge de un trecut întunecat și care inițiază o operațiune ilicită de finanțare a contrașilor din Nicaragua, și Lucia Villanueva, fiica unui mafiot mexican.

Better Things (10 episoade) – 1 decembrie, două sezoane complete

Serialul o are în centrul atenției pe Sam Fox, o actriță și mamă singură a trei fete. Cele patru locuiesc în Los Angeles și au grijă și de mama lui Sam, Phil, o expată din Marea Britanie care trăiește peste drum de ele. Sam are slăbiciuni când vine vorba de fete, dar dragostea pentru ele și pentru mama ei este indiscutabilă. Tot ce își dorește Sam e să câștige suficient din meseria ei, să-și crească fetele, să se distreze cu prietenii și să aibă și ceva timp pentru viața amoroasă.

Billions – două sezoane complete

Laureații cu Emmy și Globul de Aur, Paul Giamatti și Damian Lewis, sunt protagoniștii unui serial dramă complex despre puterea politică a marilor finanțe din New York. Genialul și ambițiosul administrator de fonduri speculative Bobby Axelrod și imprudentul, dar abilul, procuror Chuck Rhoades joacă un joc periculos cu o miză de miliarde. Confruntarea celor doi va combina inteligența, puterea și influența politică.

The Hypnotist II – 16 decembrie, sezonul al doilea

O mini-serie originală HBO care spune povestea lui Arenas, un hipnotizator care îi poate face pe oameni să intre în transă și să își dezvăluie cele mai intime secrete. Arenas este un bărbat misterios, singur și izolat care suferă din cauza insomniei în spatele căreia se află un mare secret. Lui Arenas îi este mai ușor să rezolve problemele altor oameni decât pe ale lui.

Fargo – 1 decembrie, primele două sezoane

Serialul adaptat de romancierul și scenaristul Noah Hawley după filmul omonim laureat cu Oscar vine cu un nou caz și noi personaje în fiecare sezon și, deși subiectele sunt mai degrabă sumbre, umorul negru ce a transformat filmul original într-un clasic este întotdeauna prezent.

Inside No. 9 – 4 decembrie, trei sezoane complete

Serialul este o antologie britanică de povești ciudate și amuzante create de Steve Pemberton și Reece Shearsmith. Fiecare episod de 30 de minute spune o poveste de sine stătătoare, cu personaje noi jucate, printre alții, de cel puțin unul (dacă nu ambii) creatori. Celălalt element comun al poveștilor este faptul că toate au loc la numărul 9, fie că asta înseamnă o casă din suburbii sau un conac gotic.

Mad Dogs – 18 decembrie, patru sezoane complete

Patru prieteni, Woody, Quinn, Baxter și Rick , sosesc în Mallorca pentru a-l vizita pe vechiul lor tovarăș, Alvo, care este acum un magnat al imobiliarelor. Alvo își întreabă prietenii ce au făcut cu viața lor, dacă sunt cu adevărat fericiți și dacă nu ar prefera să fie în pielea lui. Bucuria prietenilor se termină brusc atunci când își dau seama că Alvo nu este așa cum cred ei. Iahtul de lux pe care l-au împrumutat se dovedește a fi furat, iar Alvo îi implică în ceva periculos. Când se comite și o crimă, cei patru își dau seama că a început coșmarul lor.

Misfits – 11 decembrie, cinci sezoane complete

Când cinci adolescenți fără căpătâi sunt prinși într-o furtună în timp ce fac muncă în folosul comunității, ei descoperă că au căpătat puteri ciudate. Timidul și singuraticul Simon se poate face invizibil, Kelly poate auzi gândurile altor oameni, sportivul Curtis se poate întoarce în timp și frumoasa Alisha poate împinge oamenii într-o frenezie sexuală cu doar o singură atingere.

The Wrong Mans – 4 decembrie, două sezoane complete

Serialul se axează pe Sam Pinkett și pe Phil Bourne, angajați la Consiliul Județean Berkshire și a căror existență este dată peste cap de un apel telefonic și un caz de confuzie de persoană. După ce este singurul martor al unui accident de mașină pe un drum de țară pustiu, Sam răspunde la un telefon mobil abandonat și aude un mesaj care în mod clar nu îi este destinat: „Dacă nu sunteți aici până la ora 5, vă vom ucide soția”. Imediat cei doi pătrund pe negândite într-o rețea a crimei.

Wasted – 25 decembrie, un sezon complet

Serialul se concentrează pe patru prieteni ce-și irosesc tinerețea într-un sat din vest. Morpheus, un amator de conspirații, ține împreună cu sora sa un magazin de suveniruri mistice. Prietenul lui, Kent, doarme la ei pe canapea, iar fata de care este amorezat în secret, Alison, conduce o afacere medicală.

Îmbinând aventuri tipice tinereții cu momente de suprarealism absolut, serialul vorbește despre lucrurile foarte rele pe care prietenii buni și le fac unii altora atunci când între ei nu mai există secrete.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 1 decembrie:

În prima zi a lunii decembrie 2017 apar nu mai puțin de 30 de producții pe platforma de streaming online HBO GO. Pe 1 decembrie apare filmul biografic „All the President’s Men” (1976), drama „The Cotton Club” (1984), varianta aprobată de regizor pentru „Daredevil”, filmul biografic „Elizabeth: The Golden Age” (2007) și varianta aprobată de regizor pentru „The Exorcist”.

Lista noutăților continuă cu varianta aprobată de regizor pentru „Gone in 60 Seconds”, pelicula „Gran Torino”, „Hoosiers”, „Jack Frost”, „Kenke”, „La Madrina”, „Marauders”, „Midnight Cowboy”, „Neon Lights”, comedia „Night at the Museum: Battle of the Smithsonian”, „Pitch Black” și „The War of the Roses”.

Lista este completată de producțiile „The Pirates Who Don’t Do Anything: A Veggietales Movie”, varianta aprobată de regizor pentru „Robin Hood: Prince of Thieves”, „Seed of Chucky”, „Snow White: A Tale of Terror”, „Something’s Gotta Give”, toate părțile din „Species”, „TMNT” și primele patru părți din „Tremors”.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 2 decembrie:

Apar lungmetrajele „Unforgettable” (2017) și „Michelle Wolf: Nice Lady” (2017).

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 3 decembrie:

Apare filmul „Deepwater Horizon” (2016) și sezonul al nouălea din serialul de comedie „Curb Your Enthusiasm”.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 4 decembrie:

Apare pelicula „The Newspaperman: The Life and Times of Ben Bradlee” (2017).

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 6 decembrie:

Apare filmul de comedie „Wilson” (2017).

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 7 decembrie:

Apare documentarul biografic „32 Pills: My Sister’s Suicide” (2017).

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 8 decembrie:

Apare lungmetrajul de dramă „Maria (y los demes)” (2016).

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 9 decembrie:

Apare filmul science-fiction „Logan” (2017).

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 11 decembrie:

Apare documentarul „Happening: A Clean Energy Revolution” (2017) și „HBO First Look: Pitch Perfect 3”.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 14 decembrie:

Apare „HBO First Look: The Greatest Showman”.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 15 decembrie:

Apare lungmetrajul „Me estas matando Susana” (2016) și „The Take”.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 16 decembrie:

Apare pelicula de comedie „Going in Style” (2017).

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 18 decembrie:

Apare „Agnelli” și mini-seria „Gunpowder”.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 19 decembrie:

Apare filmul „15: A Quinceanera Story: Zoey”.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 20 decembrie:

Apare filmul „15: A Quinceanera Story: Rosi”.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 21 decembrie:

Apare filmul „15: A Quinceanera Story: Ashley”.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 22 decembrie:

Apare filmul „15: A Quinceanera Story: Jackie and Nina” și pelicula de dramă „El Amparo” (2016).

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 23 decembrie:

Apare lungmetrajul biografic „The Zookeeper’s Wife” (2017).

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 24 decembrie:

Apare filmul „Classical Baby: The Lullaby Show”.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 25 decembrie:

Apare filmul „Classical Baby: The Lullaby Show 2”.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 29 decembrie:

Apare sezonul al doilea din „El Hipnotizador”.

Filme și seriale care apar pe HBO GO pe 30 decembrie:

Apare lungmetrajul de aventură „King Arthur: Legend of the Sword” (2017).

Un articol bazat pe informațiile oferite de HBO Europe și Forbes. Citește mai multe articole despre seriale, dar și materialele speciale numai pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu