Raftul cu filme

Noutăți pe postul de televiziune Happy Channel în luna octombrie 2017

Antena 1, O grămadă de caramele, Happy Channel, seriale românești, telenovele
Imagine via Happy Channel / O grămadă de caramele

Seriale noi pe Happy Channel. Postul de televiziune aduce schimbări în grila de programe a lunii octombrie 2017. Începând cu ziua de luni, 9 octombrie, fanii și telespectatorii postului Happy Channel vor avea parte de câteva noutăți. Printre acestea se numără finalul serialului „Blestemul”, prima mini-serie din telenovela „O grămadă de caramele”, iar serialul „Mom” are marea premieră.

Serialul de comedie „Mom”

Postul de televiziune Happy Channel aduce în exclusivitate un nou serial pe micile ecrane din România. Începând cu ziua de 9 octombrie 2017, de luni până joi, de la orele 22:00, telespectatorii vor putea urmări serialul Mom, producție nominalizată anul acesta la Premiile Emmy, cu Allison Janney și Anna Faris în rolurile principale.

seriale noi pe Happy Channel, mom, seriale, happy channel
Imagine via IMDb / Mom

Cele două actrițe vor joacă rolurile de mamă și fiică în serialul Mom, producție de televiziune menită să le ofere celor de acasă porția de voie bună și umor la sfârșit de zi. Creat de persoana care a adus telespectatorilor serialele de succes „Two And A Half Men”” (în traducere: „Doi bărbați și jumătate”) și „The Big Bang Theory” (în traducere: „Teoria Big Bang”), pelicula Mom” va fi difuzată începând cu 9 octombrie pe Happy Channel.

Finalul telenovelei „Blestemul”

Luni, 9 octombrie, începând cu orele 19:00, postul de televiziune Happy Channel va difuza ultimul episod al seriei „Blestemul”, prima parte a trilogiei românești „O grămadă de caramele”. Însă povestea nu se oprește aici. Cea de-a doua mini-serie din „O grămadă de caramele”, denumită „Păcatul”, va fi difuzată începând cu ziua de 16 octombrie, de la orele 19:00, în fiecare luni și marți.

seriale noi pe Happy Channel, Antena 1, O grămadă de caramele, Happy Channel, seriale românești, telenovele
Imagine via Happy Channel / O grămadă de caramele

Carmen Tănase, Marian Râlea, Virginia Rogin, Andreas Petrescu, Andreea Ibacka, Alina Chivulescu, Ioana Ginghina, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Dana Dembinski, Ion Ion, Rapha, Tatiana Șelaru, Silviu Mircescu, Mihai Cernea, Ada Dumitru, Elisa Ciocan, Tiberiu Herdea, Victor Tăpeanu și Elena Șeulean sunt actorii care fac parte din distribuția serialului filmat integral cu telefonul mobil.

* află mai multe de pe site-ul oficial Happy Channel
* citește mai multe articole din categoria SPECIAL pe Raftul cu Filme

Scrie un comentariu