Raftul cu filme

Seriale noi pe FilmBox în iunie 2018: „Doctor de inimi” și „Mafia ucide doar vara”

FilmBox, seriale noi pe FilmBox, Mafia ucide doar vara, Doctorul de inimi
Imagini via FilmBox

Seriale noi pe FilmBox în luna iunie 2018. Postul de televiziune aduce, în România, producțiile Doctor de inimi (în original: „The Heart Guy”), un serial-revelație australian, și Mafia ucide doar vara (în original: „The Mafia Kills Only In Summer”), o serie italiană inspirată dintr-un film premiat.

Seriale noi pe FilmBox: Doctor de inimi

Pe postul de televiziune FilmBox, în luna iunie 2018, debutează un serial australian, care s-a bucurat de un succes imens în țara de origine. După doar două episoade difuzate, Essential Media and Entertainment a anunțat că va realiza un nou sezon pentru Doctor de inimi. Producția ilustrează viața unui chirurg cardiolog de succes. Hugh Knight, interpretat de actorul Rodger Corser, este un medic plin de talent, șarmant și nonconformist.

Însă filozofia lui de viață, „muncește din greu, distrează-te din greu”, este pe cale să se întoarcă împotriva sa. Dintr-un mare doctor în Sydney se trezește un medic oarecare de provincie, în Whyhope, orașul natal din care s-a luptat să scape. Serialul a fost filmat în orășelul australian Mudgee pentru care această producție a creat 800 de noi locuri de muncă. Peste 11 milioane de dolari a costat primul sezon al serialului regizat de Peter Salmon.

Întrebat ce l-a făcut să accepte rolul, Rodger Corser a spus că s-a lăsat convins de încrederea în sine pe care o arăta personajul Hugh: „Este pătimaș și nu se teme să fie așa chiar dacă nu este o caracteristică tipică a lor. Ei sunt discreți, dar Hugh este contrariul. Îi place să fie un jucător cu experiență și vrea să fie cel mai deștept om din cameră. Este încrezător și carismatic. Este un personaj amuzant, cu mari realizări și cu replici foarte bune”, a povestit Rodger Corser.

Pentru Rodger Corser și Nicole da Silva, partenera personajului principal, nu a fost prima experiență împreună pe platourile de filmare. Pe cei doi actori îi leagă o prietenie strânsă după ce au mai jucat și în serialul „Rush”: „Pentru mine acest rol a venit la momentul potrivit. Charlie este o femeie puternică, cu simțul umorului, lipsită de agresivitate, total diferită de alte roluri realizate de mine. Fiecare personaj te determină să ieși din zona de confort”, a explicat Nicole da Silva.

Doctor de inimi („The Heart Guy”) numără 10 episoade în primul sezon și începe, pe FilmBox, pe 12 iunie 2018. Serialul se difuzează marțea, de la 22:00.

Seriale noi pe FilmBox: Mafia ucide doar vara

Trecem mai departe și vorbimt despre un serial italian care debutează la FilmBox Premium pe 2 iunie 2018, cu Claudio Gioe și Anna Foglietta în rolurile principale. Serialul Mafia ucide doar vara („The Mafia Kills Only In Summer”) dezvoltă acțiunea filmului cu același nume; aventurile unui tânăr la Palermo, în timpul anilor ‘70, atunci când mafia nu exista oficial.

Povestea este scrisă de celebrul Pierfrancesco Diliberto, un cunoscut regizor, actor, scriitor și om de televiziune italian. Acțiunea este presărată cu flashback-uri care duc narațiunea în diferite perioade de timp. Filmul original a avut câștiguri de peste 4,5 milioane de euro și a câștigat numeroase premii, printre care și premiul pentru cea mai bună comedie europeană la EFA 2014.

Producția îi face mafiei un portret ironic, prezentându-i conducătorii, dar și câțiva eroi antimafie: „Sunt fericit că în Italia a fost produs un serial care folosește acest ton. Este un serial în care nu există buni sau răi, ci este un serial în care condamnăm depravarea și corupția. Mafia, în mod normal, nu este caracterizată de simțul umorului, dar dacă telespectatorii vor reuși să vadă partea umană și amuzantă atunci e un triumf”, a spus Pif Diliberto.

Mafia ucide doar vara („The Mafia Kills Only In Summer”) începe pe 2 iunie 2018 și se difuzează sâmbăta, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium. Primul sezon al serialului numără 12 episoade.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu