Raftul cu filme

Două seriale noi pe canalele FilmBox în luna februarie 2018: „Modus” și „Rogue”

FilmBox, seriale noi pe canalele FilmBox
Imagine via FilmBox / Modus

Seriale noi pe canalele FilmBox în luna februarie 2018. Actrița Kim Cattrall, cunoscută pentru rolul din „Sex and the City”, apare pe micile ecrane în rolul președintelui Americii în serialul Modus, lansat în anul 2015, o producție incitantă difuzată de canalul FilmBox Premium. O altă serie care intră pe canalele FilmBox va putea fi văzută pe FilmBox Extra HD; Rogue reprezintă un serial lansat în 2013.

În luna februarie, FilmBox aduce pe micile ecrane, pe două dintre canalele sale, seriale pline de mister. Din 4 februarie, pe FilmBox Extra HD, începe Rogue, serial difuzat în fiecare duminică de la ora 22.00, iar din 6 februarie, în fiecare marți, de la ora 21:00, la FilmBox Premium, este thrillerul suedez Modus.

FilmBox, seriale noi pe canalele FilmBox
Imagine via FilmBox / Modus

Modus este un thriller psihologic suedez care le are în prim-plan pe Inger Johanne Vik, psiholog criminalist și profiler și pe fiica sa diagnosticată cu autism. Serialul este la al doilea sezon, primul devenind cel mai de succes serial scandinav la TV4 din Suedia, cu o audiență medie de 1,2 milioane. Seria a fost urmărită și în Anglia pe BBC Four, unde luna aceasta se va lansa sezonul secund.

Acest nou sezon se bazează pe cartea „Madam President”, scrisă de Anne Holt, scriitoarea norvegiană de romane polițiste, avocată și fost ministru al justiției la Oslo. Sezonul secund este descris de BBC ca fiind și mai ambițios. Distribuția s-a îmbogățit prin apariția actriței Kim Cattrall care joacă rolul președintelui Statelor Unite, Helen Tyler. Aceasta dispare fără urmă în timpul unei vizite în Suedia.

Cel de-a doilea serial al lunii februarie la FilmBox este Rogue, o serie în care acțiunea, drama și misterul se îmbină perfect. Personajul principal este Grace, interpretată de Thandie Newton, un detectiv sub acoperire încărcat de conflicte emoționale, chinuită de gândul că propriile acțiuni au dus la moartea misterioasă a fiului ei. Personajul se conturează pe măsură ce Grace caută să afle adevărul.

FilmBox, seriale noi pe canalele FilmBox
Imagine via FilmBox / Rogue

„M-au atras foarte mult elementele de mister, în plus mi-a plăcut foarte mult faptul că personajul meu trebuia să depășească foarte multe obstacole pentru a descoperi adevărul. Sunt foarte mândră de faptul că am jucat rolul unei femei extraordinare și atât de interesante, o femeie care nu face compromisuri”, spune actrița Thandie Newton.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu