Raftul cu filme

Serialele „Las Fierbinți” și „Ai noștri” revin în grila Pro TV din 12 și 14 septembrie

pro tv, seriale de comedie, las fierbinți, grila
Imagine via Pro TV / Las Fierbinți

Serialele de comedie Las Fierbinți și Ai noștri, ambele produse de Pro TV, revin în grila de programe a postului de televiziune pe 12, respectiv 14 septembrie 2017. „Las Fierbinți” se întoarce cu episoade noi în fața publicului de acasă în fiecare marți și joi, de la orele 20:30, în timp ce „Ai noștri” urmează să fie difuzat în fiecare joi de la orele 21:00.

Episoadele celor două seriale de comedie care urmează să revină în grila Pro TV vor fi difuzate mai devreme în zilele în care sunt programate transmisiuni ale evenimentelor sportive. Conform Pro TV, filmările pentru cel de-al 12-lea sezon al serialului „Las Fierbinți” se află în desfășurare, urmând să revină cu și mai multe situații amuzante și surprize pentru spectatori.

„Începem noul sezon în forţă cu un episod special care aduce multă acţiune. Îmi place ca o dată la ceva timp să experimentez şi să aduc situaţii neobişnuite în serial. Asta se întâmplă în primul episod şi, deşi va părea serios, vă asigur că nu e. În continuare, totul va reveni la normal, dar vor apărea personaje noi de care sper să vă atasaţi şi să le îndrăgiţi. Ca surpriză, se întorc şi câteva personaje din trecut. Nu vreau să le divulg, însă veţi afla cât de curând”, a declarat Dragoș Buliga, regizorul serialului.

grila, pro tv, seriale de comedie, ai nostri
Imagine via Pro TV / Ai noștri

Serialul „Ai noștri” revine și el în grila Pro TV cu cel de-al doilea sezon. Conform informațiilor divulgate de postul de televiziune, personajele din serialul de comedie vin cu noi idei de afaceri, reușesc să își deschidă un restaurant și continuă elaborarea de teorii ale conspirației în timp ce veniturile pe care le obțin se apropie de limita legalității.

Noile sezoane ale serialelor de comedie „Las Fierbinți” și „Ai noștri” vor fi difuzate pe Pro TV începând cu 12, respectiv 14 septembrie 2017, de la orele 20:30, respectiv 21:00.

* citește mai multe știri din lumea serialelor pe Raftul cu Filme

Scrie un comentariu