Raftul cu filme

Cinci seriale noi pe postul Epic Drama în luna mai 2019

Frankie Drake Mysteries, seriale la TV, Epic Drama în luna mai 2019
Imagine via IMDb / Frankie Drake Mysteris

Așa cum te-am obișnuit deja, continuăm listele de noutăți pentru diferitele posturi de televiziune care emit în țara noastră, dar și pentru platformele de streaming Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video și Hulu. Pentru luna aprilie 2019, am vorbit deja despre noutățile pentru acest post de televiziune, iar acum vom discuta despre serialele noi pe canalul de televiziune Epic Drama în luna mai 2019.

Iată care sunt noutățile care sosesc pe postul de televiziune Epic Drama în luna mai 2019, stație de televiziune lansată în țara noastră pe data de 14 decembrie 2017 și adăugată în grilele diferiților operatori de televiziune din România.

Epic Drama în luna mai 2019 – S2 Versailles (2015-2018)

Începând cu ziua de duminică, 5 mai 2019, de la ora 22:00

În al doilea sezon al serialului, Regele Ludovic al XIV-lea vede cum se năruie sub ochii lui visurile legate de mărețul palat de la Versailles. Prima fază a construcției s-a încheiat, deci cei mai importanți domni și doamne din Franța s-au mutat de acum sub același acoperiș cu Regele Soare, prinși într-o bătălie pentru supremație.

Drogurile, jocurile de noroc și alcoolul fac ravagii, iar nobilii chiar încep să se otrăvească între ei, în dorința de a fi cât mai aproape de rege și de a urca pe scara socială. Orbit de pasiunea pentru amanta lui, Doamna de Montespan, Ludovic refuză să asculte sfaturile Bisericii sau ale celor mai apropiați consilieri ai lui.

Afundându-se în beznă și depravare, el nici nu mai știe care este scopul lui în viață și, într-o disperată încercare de a evada din această situație, pleacă la război împotriva vechiului său dușman, William de Orania. Ludovic va trebui să descopere calea de întoarcere către lumină și izbăvire, ca să își poată salva visul.

Epic Drama în luna mai 2019 – S3 Poldark (2015-?)

Începând cu ziua de joi, 9 mai 2019, de la ora 22:00

În anul 1794, războiul și revoluția din Franța planează asupra Angliei. În Cornwall, George Warleggan continuă să își clădească imperiul, în încercarea de a zdrobi familia Poldark. Elizabeth decide să își croiască o nouă viață ca soția lui și membră a familiei Warleggan, îngropând trecutul și uitându-l pe Ross.

Ea ascunde însă un secret care amenință să îi destrame viața confortabilă pe care, în sfârșit, a reușit să și-o asigure pentru ea și fiul ei. Ross și Demelza încearcă să păstreze relații pașnice și îl evită complet pe George, concentrându-se în schimb pe viața lor la Nampara. Sosesc însă frații Demelzei, care tulbură acest armistițiu fragil, astfel încât Ross trebuie să se întrebe cât timp îl va mai lăsa pe George să își continue ascensiunea fără să îi ceară socoteală.

Dwight este luat prizonier în războiul cu Franța, iar lui Ross îi revine misiunea de a își salva prietenul. Având astfel de luptat și pe frontul de acasă și pe cel din străinătate, va reuși Ross să se ridice la înălțimea așteptărilor, chiar dacă riscă să piardă tot ce îi este drag pe această lume în care trăiește acum?

Maraton de seriale, între zilele de 1 și 3 mai 2019

Seriale: Misterele lui Frankie Drake, Cazurile lui Miss Fisher și Detectivul Murdoch

Un maraton de trei seriale poate fi urmărit pe postul de televiziune Epic Drama în luna mai 2019. Cele mai bune drame polițiste din toată lumea sunt difuzate în luna mai 2019 pentru a vă înspăimânta și a vă distrage timp de trei zile, din zori și până în seară. Urmăriți aventurile abilei Miss Phryne Fisher, alături de companionii ei, Jack și Dot, echipa de detectivi talentați a lui William Murdoch și metodele de investigație ale lui Frankie Drake, Trudy Clarke, Mary Shaw și Flo Chakowitz.

Citește mai multe articole despre seriale și posturi de televiziune pe Raftul cu Filme. Urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe YouTube și pe Instagram.

Scrie un comentariu