Raftul cu filme

Patru seriale noi pe postul Epic Drama în luna aprilie 2019

Epic Drama în luna aprilie 2019, Epic Drama, seriale pe Epic Drama, seriale Epic Drama, Favorita Regelui
Imagine via Epic Drama / Favorita Regelui

Așa cum te-am obișnuit deja, continuăm listele de noutăți pentru diferitele posturi de televiziune care emit în țara noastră, dar și pentru platformele de streaming online, precum Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video și Hulu. Pentru luna ianuarie 2019, am vorbit deja despre noutățile pentru platforma de streaming online Netflix, iar acum urmează să discutăm despre serialele noi pe postul de televiziune Epic Drama în luna aprilie 2019.

Iată care sunt toate noutățile care sosesc pe canalul de televiziune Epic Drama în luna aprilie 2019, stație TV lansată oficial în țara noastră pe data de 14 decembrie 2017 și adăugată în grilele diferiților operatori de televiziune din țara noastră.

Poldark (2015-?), sezonul 3 (9 episoade)

Începând de luni, 8 aprilie 2019, de la ora 22:00

În anul 1794, războiul și revoluția din Franța planează asupra Angliei. În Cornwall, George Warleggan continuă să își clădească imperiul, în încercarea de a zdrobi familia Poldark. Elizabeth decide să își croiască o nouă viață ca soția lui și membră a familiei Warleggan, îngropând trecutul și uitându-l pe Ross.

Ea ascunde însă un secret care amenință să îi destrame viața confortabilă pe care, în sfârșit, a reușit să și-o asigure pentru ea și fiul ei. Ross și Demelza încearcă să păstreze relații pașnice și îl evită complet pe George, concentrându-se în schimb pe viața lor la Nampara. Sosesc însă frații Demelzei, care tulbură acest armistițiu fragil, astfel încât Ross trebuie să se întrebe cât timp îl va mai lăsa pe George să își continue ascensiunea fără să îi ceară socoteală.

Dwight este luat prizonier în războiul cu Franța, iar lui Ross îi revine misiunea de a își salva prietenul. Având astfel de luptat și pe frontul de acasă și pe cel din străinătate, va reuși Ross să se ridice la înălțimea așteptărilor, chiar dacă riscă să piardă tot ce îi este drag?

Tutankhamon (2016), sezonul 1 (4 episoade)

Începând de sâmbătă, 20 aprilie 2019, de la ora 20:30

Derulată pe fundalul Văii Regilor, cu nisipurile fierbinți, stâncile amenințătoare și arșița ei cumplită, această poveste ambițioasă se bazează pe istoria personală a unui personaj real fascinant: Howard Carter, eminentul arheolog britanic care a descoperit mormântul faraonului Tutankhamon.

Îl cunoaștem pe tânărul Carter în anul 1905, când își conducea cu însuflețire expediția, dar după ce se acumulează tensiuni și proiectul este în pericol, Carter își pierde permisul de a face săpături, revocat de Serviciul pentru Antichități din Cairo. Ostracizat, el este nevoit să ducă o viață grea, izolat și marginalizat, până când se întâlnește cu un fermecător aristocrat britanic, Lordul Carnarvon.

Entuziastul arheolog amator este însoțit de fiica lui, Lady Evelyn, care îi va schimba dramatic soarta lui Carter și îi va oferi șansa nesperată de a iubi și a fi iubit.

Favorita Regelui (Madre Paula, 2017-?), sezonul 1

Începând de duminică, 7 aprilie 2019, de la ora 22:00

În Portugalia, Paula este obligată să se călugărească pentru că este unica șansă la o viață mai bună pentru o fată sărmană. Traiul din mânăstire nu o atrage prea mult, în special fiindcă statutul modest o obligă să muncească din greu, pe când măicuțele privilegiate se bucură de un tratament ceva mai special.

În scurt timp însă, Paula învață să își folosească frumusețea și farmecul ca să obțină o poziție mai bună, mai ales după ce regele Joao al V-lea se îndrăgostește de ea. Începe astfel o iubire de o viață, din care se va naște și un fiu ilegitim.

Regina, care s-a obișnuit cu infidelitățile soțului ei, își dă seama că de această dată lucrurile stau altfel și că Paula este un pericol real și trebuie eliminată, împreună cu fiul ei, căci niciun moștenitor bastard nu trebuie lăsat să urce pe tron.

Maltese, Il Romanzo del Commissario (2017-?), sezonul 1

Începând de sâmbătă, 6 aprilie 2019, de la ora 22:00

În anul 1970, o operațiune de rafinat heroină se mută în Sicilia, pătrunde în Italia și provoacă o schimbare masivă a celei mai mari organizații criminale, mafia. În același timp, comisarul Dario Maltese, ofițer de poliție din departamentul de luptă împotriva drogurilor, se întoarce în orașul lui natal, Trapani, unde se confruntă cu motivele care au provocat moartea tatălui său și descoperă că brațul lung al crimei ajunge mai aproape de el decât și-a imaginat vreodată.

Dario reușește să scoată la lumină un sistem complex de corupție și ilegalități, în care asasini și infractori lucrează alături de cetățeni puternici, de neatins, între care și membri ai guvernului. Maltese își riscă viața, intrând în conflict cu ucigașii trimiși să îl scoată din joc, își vede prietenii uciși și este la un pas de a o pierde pe femeia de care s-a îndrăgostit.

Citește mai multe articole despre seriale și posturi TV pe Raftul cu Filme. Pe noi ne găsești pe pagina de Facebook, dar și cele de YouTube și Instagram.

3 comentarii

  • Aș vrea să știu și eu câte episoade are serialul „Prezentatoarea” și când se difuzează în reluare. Mulțumesc!

    • Salutare! Recomandăm să consultați programul TV de pe site-ul postului de televiziune Epic Drama sau de pe Cinemagia. Toate cele bune!