Raftul cu filme

VIDEO. Seriale noi pe Netflix: „Black Summer”, un spin-off al seriei „Z Nation”

Netflix, seriale noi, seriale americane, seriale pe Netflix, Black Summer
Imagine via Netflix / Black Summer

Platforma de streaming online Netflix, principalul competitor al platformei de streaming online HBO GO în România, a anunțat adăugarea în portofoliul propriu al unui nou serial de groază, dramă și acțiune, denumit Black Summer. Producția de origine americană și canadiană reprezintă un spin-off al deja cunoscutului serial „Z Nation”, anulat recent de cei de la postul american de televiziune SyFy.

Așa cum am anunțat și în articolul dedicat noutăților platformei Netflix pentru luna aprilie 2019, seria va avea premiera în prima parte a lunii, mai exact pe 11 aprilie 2019. Serialul american se află la primul sezon, urmând să aibă 8 episoade.

Astfel, apocalipsa zombie prezentă în serialul „Z Nation” merge mai departe prin spin-off-ul Black Summer, un proiect original al platformei de streaming online Netflix, care duce povestea mai departe imediat după anunțarea de către postul american de televiziune SyFy a deciziei de anulare a producției „Z Nation”.

Plasat într-un univers asemănător cu cel din serialul american „Z Nation”, producția Black Summer o are protagonistă pe actrița Jaime King în rolul lui Rose, o femeie și o mamă recent despărțită de fiica sa care, pentru găsirea și salvarea acesteia, pornește într-o periculoasă călătorie, singurul ei scop fiind acela de a nu o împiedica nimeni și absolut nimic din a-și revedea propriul copil.

De-a lungul călătoriei pe care și-o asumă și care pare să dureze din ce în ce mai mult, Rose va ajunge să se alăture unui grup de refugiați din Statele Unite ale Americii, cu toții fiind nevoiți să înfrunte un mediu tot mai ostil și care îi obligă să ia și să își asume decizii din ce în ce mai brutale.

Întreaga acțiune din cadrul serialului american Black Summer se va petrece în perioada unei apocalipse zombie, aceasta fiind recunoscută cu ușurință, așa cum transmite chiar și platforma de streaming online Netflix, ca cea mai mortală vară.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, dar și cele de YouTube și Instagram.

Scrie un comentariu