Raftul cu filme

Un nou serial turcesc pe postul PRO 2: „Lupta rozelor”

Lupta rozelor, telenovele, seriale, PRO 2
Imagine via TV Mania / Lupta rozelor

Postul de televiziune PRO 2 aduce un nou serial turcesc pe micile ecrane din România, în premieră pentru canalul din portofoliul Media PRO. Producția originară din Turcia poartă numele de Lupta rozelor (în original: „Gullerin Savasi”). Aceasta urmează să intre în grila de programe și să fie difuzată începând cu ziua de miercuri, 8 august 2018, de la ora 14:15. Telenovela va putea fi urmărită pe PRO 2 de luni și până duminică, de la ora anterior menționată.

Lansată în anul X, seria Lupta rozelor a fost difuzată, în trecut, și pe postul Acasă TV. Producția se încadrează în genurile dramă și romantic, scenariul fiind scris de către Sirma Yanik. Cu regia semnată de Emre Kabakusak și cu o coloană sonoră îngrijită de Cem Tuncer, Nail Yurtsever și Ercument Orkut, telenovela îi aduce în centrul atenției, printre alții, pe actorii Damla Sonmez și Canan Erguder.

Serialul Lupta rozelor a fost creat pentru postul turcesc Kanal D, fiind și primul mic ecran care a difuzat această producție. Seria îl are ca producător pe Fatih Aksoy, primul episod fiind difuzat pe 8 iulie 2014, iar ultimul pe 6 februarie 2016. Lupta rozelor numără, conform Wikipedia, două sezoane și 68 de episoade.

Telenovela urmărește povestea lui Gulru, o fată superbă, dar fără o condiție materială bună, care locuiește alături de familie pe terenurile unei persoane bogate. Încă de mică și-a dorit să își depășească condiția și să ajungă asemeni fetei stăpânilor ei, ca Gulfem, o tânără care a ajuns să studieze în străinătate pentru a putea deveni designer. Povestea ia o întorsătură în momentul în care Gulfem o acuză pe Gulru de furt, iar familia ajunge să îi fie concediată.

Aceeași Gulfem ajunge să se căsătorească cu Omer, un bărbat de care Gulru era profund îndrăgostită. Dorind să se răzbune, Gulru pune la cale un plan prin care să o facă pe Gulfem să sufere pentru tot răul pe care i l-a făcut.

Citește mai multe articole despre telenovele pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu