Raftul cu filme

Un nou serial turcesc va fi difuzat de Antena 1: „Mama”

anne, mama, seriale turcești, antena 1, seriale turcia, serial mama, serial anne
Imagine via IMDb / Anne

Postul de televiziune Antena 1 aduce o nouă telenovelă turcească pe piața de TV din țara noastră, și anume serialul Mama (în original: „Anne”). Începând cu data de 11 decembrie 2017, Antena 1 va difuza o nouă producție pentru iubitorii de telenovele în limba turcă, de luni până vineri, de la orele 14:00, adică pe un tronson care, de obicei, prezenta filme.

Serialul turcesc Mama (în original: „Anne”) a fost lansat în anul 2016, iar în prezent numără două sezoane și nu mai puțin de 27 de episoade, toate filmate în Istanbul, capitala Turciei. Produsă de companiile turcești MF Yapin și Medyapim, telenovela Mama este distribuită, încă din anul lansării, de Star TV, companie de la care Antena 1 a cumpărat drepturile de difuzare pentru țara noastră.

CITEȘTE ȘI: Un nou serial turcesc va fi difuzat de Kanal D: „Dragoste și ură”

În rolurile principale din noua telenovelă turcească joacă Beren Gokyildiz, cunoscut mai ales pentru rolul din „Kocamin Ailesi”, un alt serial turcesc creat între 2014 și 2015, și Serhat Teoman, o celebritate a serialelor în limba turcă, cunoscut în special pentru rolurile din „Bugunun Saraylisi” și „Acil Ask Araniyor”, ambele seriale cu mai mult de un sezon la activ. Actrița Cansu Dere face și ea parte din distribuția peliculei Mama, având în trecut roluri în „Sila” și „Ezel”.

Serialul turcesc spune povestea lui Zeynep, un fotograf profesionist care lucrează ca suplinitoare în învățământ. Într-o zi, fiind la locul de muncă de la școală, observă un comportament ciudat la una dintre elevele sale, în timpul orelor de curs. Zeynep ajunge să descopere, așadar, că fetița este abuzată de părinții ei și neglijată. Dorind să facă o faptă bună, Zeynep o ia pe fată acasă și o îngrijește pentru ca mai apoi să îi schimbe numele și să o crească de una singură.

Citește mai multe articole despre serialele turcești difuzate în țara noastră pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu