Raftul cu filme

Serialul Hooten and the Lady (2016) este difuzat în România de postul Diva

hooten and the lady
imagine via radiotimes.com

Postul de televiziune Diva difuzează serialul de aventură Hooten and the Lady, un serial început în anul 2016. Începând cu finalul lunii martie, serialul a intrat în grila postului, iar primele două episoade au fost difuzate începând cu ziua de 28 martie, de la orele 21:00, conform celor scrise de Pagina de seriale.

Serialul de aventură, realizat în stilul filmelor cu Indiana Jones, îi are în rolurile principale pe Michael Landes, Ophelia Lovibond și Shaun Parkes. Până în momentul de față, conform IMDb, serialul are opt episoade difuzate, iar notele oferite de utilizatori arată că fiecare episod devine din ce în ce mai bine realizat.

hooten and the lady
imagine via radiotimes.com

Serialul are în rolurile principale doi actori interesanți, pe care este foarte posibil să îi fi văzut în filme cunoscute. Michael Landes a jucat în Final Destination 2 (2003) și Burlesque (2010), în timp ce actrița Ophelia Lovibond este cunoscută pentru rolurile din Guardians of the Galaxy (2014) și Mr. Popper’s Penguins (2011). Serialul urmărește doi căutători de comori ascunse în toate colțurile lumii, de la pădurea amazoniană, până la Siberia și tărâmurile Amazonului.

Primul episod al serialului Hooten and the Lady (2016) se desfășoară în colțurile întunecate ale Amazonului, acolo unde personajul feminin, aflat la prima sa expediție pentru Muzeul din Marea Britanie, îl întâlnește pe Hooten, un căutător de comori ascunse originar din Statele Unite ale Americii. Riscurile întâlnite în aventurile lor îi fac să rămână împreună, deși nu se suportă sub nicio formă.

Scrie un comentariu