Raftul cu filme

Postul de televiziune AMC va difuza, în februarie, primele trei părți din „Jurassic Park”

Jurassic Park, IMDb, AMC, filme cu dinozauri
Imagine via IMDb / Jurassic Park

Luna februarie 2018 vine cu noutăți interesante legate de postul de televiziune AMC, care emite și în țara noastră. Canalul își propune să difuzeze primele trei părți din cunoscuta serie de filme de aventură Jurassic Park, o serie cu multă acțiune, andrenalină și momente numai bune de văzut alături de prieteni.

AMC difuzează fiecare parte în fiecare zi de luni din februarie, de la ora 20:00.

Prima parte a seriei Jurassic Park, lansată în 1993, va fi difuzat pe 5 februarie 2018. Dr. Alan Grant și dr. Ellie Sattler sunt invitați de miliardarul excentric John Hammond pentru deschiderea unui nou parc de distracții pe o insulă din Costa Rica. Hammond reușise să cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sângele supt de insecte preistorice și să pună bazele unei rezervații imense de animale preistorice. Dar, din păcate, sistemele de protecție ale parcului cedează și dinozaurii pierduți de sub control trebuie distruși.

În The Lost World: Jurassic Park, lansat în 1997, au trecut patru ani de la încercarea nereușită de a crea un parc populat cu dinozauri pe Insula Nublar. Dar John Hammond nu a pierdut deloc timpul și acum îi mărturisește lui Ian Malcolm că mai există o insulă, despre care nu știe nimeni, unde au fost creați inițial dinozaurii de pe Nublar. Uitați de lume, dinozaurii au supraviețuit și au crescut în Atelierul B de pe Insula Serna și acum Hammond este nerăbdător să-și facă cunoscute realizările.

În al treilea film al seriei, Jurassic Park III, lansat în 2001, Dr. Alan Grant, unul dintre cei mai vestiţi paleontologi din lume, şi-a dedicat întreaga viaţă studiului dinozaurilor, dar nu şi-a imaginat niciodată că se va trezi faţă în faţă cu ei din nou.

Acum opt ani, el a fost foarte sceptic când a acceptat o invitaţie din partea lui John Hammond, un om de afaceri aventurier. Sperând să-i obţină aprobarea, Hammond le-a oferit câtorva colegi şi oameni de ştiinţă o excursie la compania InGen, o atracţie turistică unică localizată pe Insula Nublar, o insulă îndepărtată lângă Costa Rica.

Citește mai multe articole despre filmele difuzate la TV pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu