Raftul cu filme

Actorul Sebastian Rulli va juca în noua telenovelă „Papa a toda madre”

Sebastian Rulli, telenovele
imagine via Pinterest

Actorul argentinian Sebastian Rulli, de 41 de ani, va juca într-o nouă telenovelă cu accente comice, Papa a toda madre (2017), care urmează să fie difuzată pe TV în Statele Unite ale Americii de postul Univision. Sebastian Rulli a jucat recent în telenovelele Teresa, Tres veces Ana și Spune-mi că ești a mea alături de iubita lui, actrița Angelique Boyer.

Sebastian Rulli va juca în noua telenovelă rolul lui Mauricio, un om de afaceri superficial, a cărui viață se schimbă radical în momentul în care o fată de 9 ani apare în peisaj și pretinde că este fiica lui. Mauricio ajunge să își dea planurile peste cap și ajunge să nu se mai căsătorească cu o femeie bogată, așa cum avea de gând.

Sebastian Rulli, telenovele
imagine via Pinterest

Producătorii promit că telenovela va oferi o mulțime de situații atipice și momente amuzante pentru un tată și o fiică de 9 ani. Actorul argentinian a declarat că a acceptat rolul lui Mauricio deoarece proiectul pare să aibă un ton familial pe care îl apreciază:

„Este o comedie ușoară și îmi place că se adresează mai multor categorii de public, de la cel obișnuit, care urmărește telenovele, până la publicul tânăr, care nu este atât de familial cu acest gen de producții”, a spus actorul, fiind citat de TV Mania.

Sebastian Rulli este cunoscut pentru rolurile din telenovelele Teresa (2010-2011), Lo que la vida me robo (2013-2014), Amores Verdaderos (2012-2013) și Mundo de fieras (2006-2007). Pentru rolul jucat în Tres veces Ana, Sebastian Rulli a fost recompensat cu trofeul TV Y Novelas.

Telenovela Tres veces Ana (De trei ori Ana) este difuzată în România de postul de televiziune Happy Channel, de luni până vineri, începând cu orele 14:00. În reluare, telenovela Tres veces Ana poate fi urmărită pe Happy Channel de luni până vineri, începând cu orele 02:45.

Programul complet al postului TV poate fi urmărit pe Cinemagia, iar cele mai recente știri despre telenovele pot fi citite pe Raftul cu Filme.

Scrie un comentariu

Abonare la newsletter