Raftul cu filme

Un nou serial american va fi difuzat pe postul AXN: „SEAL”

AXN, AXN Black, AXN White, AXN Spin, SEAL Team, SEAL, CBS, seriale, seriale AXN, seriale CBS, seriale americane, seriale SUA
Imagine via AXN / SEAL

Un nou serial american urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune AXN. Producția SEAL va avea premiera pe 16 aprilie 2018, de la ora 23:00. Serialul va fi difuzat în fiecare seară de luni, fiind o dramă militară care urmărește viețile profesionale și personale ale membrilor unității Navy Seal.

De la momentele de antrenament, planificare, dar mai ales la modul de desfășurare a unora dintre cele mai periculoase misiuni, cu o miză uriașă, toate vor fi parte a acțiunii serialului SEAL. David Boreanaz, cunoscut telespectatorilor din serialul „Cititorii de oase”, este Jason Hayes, liderul dur, dar respectat al echipei Tier One.

Viața lui de familie a avut mult de suferit din cauza carierei sale militare. Din echipa lui Hayes mai fac parte Ray, confidentul său, dar și ofițerul cu cea mai mare vechime în echipă, și Sonny, un soldat loial, dar cu un trecut complicat care îl urmărește. În pregătire se află Clay Spenser, un tânăr plin de entuziasm care visează ca la un moment dat să poată face parte din echipa lui Hayes.

Ofițerul CIA, Mandy Ellis, cu un rol vital în succesele obținute de echipă, este cea care și-a sacrificat viața personală din dorința de a elimina amenințările și de a proteja lumea de teroriști. Deși se află mereu sub presiunea ca în orice clipă să fie trimiși în misiuni clandestine peste tot în lume și conștienți de impactul pe care acest lucru îl are asupra propriilor familii, membrii echipei SEAL dau dovadă de patriotism și dedicare, gestionând fiecare situație critică fără frică.

Max Thierot, din „Bates Motel”, Neil Brown Junior, din „The Walking Dead”, AJ Buckley, din „Odyssey”, Tony Trucks, din „CSI: NY”, și Jessica Pare, din „Mad Men”, fac parte din distribuția serialului, în timp ce Benjamin Cavell și Christopher Chulak sunt producătorii seriei care a avut premiera în toamna lui 2017, în Statele Unite.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu