Raftul cu filme

Un nou serial mexican pe postul Happy Channel: „Sărmana Maria”

Imagine via Cinemagia / Sărmana Maria

Happy Channel, unul dintre cele mai urmărite posturi de televiziune care au ca target publicul feminin din România, aduce un nou serial mexican pe micile ecrane, în premieră. Producția Sărmana Maria (în original: „Maria la del Barrio”) va intra în grila de programe a postului TV în ziua de miercuri, 16 mai 2018, și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 16:00.

Lansat în anul 1995, serialul mexican pe care postul Happy Channel urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genul dramă, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Thalia, Fernando Colunga, Iran Eory, Ricardo Blume, Itati Cantoral, Carmen Salinas, Hector Soberon, Ana Patricia Rojo și Rene Munoz.

Producția Sărmana Maria numără un singur sezon format din 90 de episoade, premiera având loc pe 14 august 1995, iar ultimul episod a fost difuzat pe 26 aprilie 1996. Serialul a avut audiențe extraordinare la acea vreme, făcând parte din „Trilogia Mariilor”, așa cum spune Thalia. Celelalte producții sunt „Maria Mercedes” din 1992 și „Marimar” din 1994.

Sărmana Maria o are în rolul principal pe Thalia, una dintre cele mai cunoscute cântărețe mexicane. Telenovela urmărește povestea Mariei Hernandez Rojas de la Vega, o tânără fără avere, care își câștigă traiul muncind ca gunoier. Viața i se schimbă atunci când Fernando de la Vega, un afacerist prosper, o ia acasă și o tratează ca pe una dintre nepoatele sale. În noua sa casă, Maria ajunge să se îndrăgostească de fiul acestuia, Luis Fernando.

Astfel, se vede nevoită să înfrunte intrigile pe care Soraya Montenegro, personaj interpretat de Itati Cantonal, le pune la cale pentru a o împiedica să se căsătorească cu Luis Fernando, bărbatul de care sunt amândouă îndrăgostite. Coloana sonoră a întregului serial este realizată chiar de protagonista Thalia.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu