Raftul cu filme

EVENIMENTE. Începe săptămâna cu filme clasice la terasa Deschis Gastrobar

săptămâna cu filme clasice la terasa Deschis Gastrobar, Paramount Channel, evenimente de film, evenimente în București, evenimente
Imagine via comunicat de presă / Deschis Gastrobar

Începe săptămâna cu filme clasice la terasa Deschis Gastrobar, în București. În parteneriat cu postul Paramount Channel, care se difuzează și pe teritoriul țării noastre, vor fi proiectat mai multe filme în aer liber, în lunile iulie și august 2018. Conform unui comunicat de presă, Paramount Channel știe cât de grele sunt zilele de luni, când e vară și că nu suntem în vacanță.

Tocmai de aceea, ne invită invită să ne îndulcim măcar serile de luni cu vizionări de pelicule clasice în aer liber, în săptămâna cu filme clasice la terasa Deschis Gastrobar. Pentru al doilea an consecutiv, în fiecare seară de luni, între 2 iulie și 20 august 2018, vor fi proiectate gratuit lungmetraje celebre, începând cu ora 21:00.

„Toate cele opt filme te vor purta cu gândul la destinații de vacanță ideale, precum Roma, New York, Verona sau Los Angeles”, se arată în comunicatul de presă. Luni, pe 2 iulie, de la ora 21:00, se poate viziona celebrul „Roman Holiday”. Pelicula induce o atmosferă romantică și te face să te imaginezi traversând Roma pe o Vespa, alături de Audrey Hepburn și Gregory Peck.

Pe 9 iulie, actorul Jim Carrey ne așteaptă să îl urmărim în pelicula „The Truman Show”, iar pe 16 iulie suntem invitați să ne gândim la cum am putea lua micul dejun la New York, după ce se va proiecta „Breakfast at Tiffany’s”, iar în următoarele săptămâni, ne putem pune în pielea detectivului din „Chinatown” sau să ne îmbrățișăm iubita în timp ce vedem „Love Story” și „Romeo and Juliet”.

Programul complet al proiecțiilor:

„Roman Holiday” – 2 iulie, de la ora 21:00
„The Truman Show” – 9 iulie, de la ora 21:00
„Breakfast at Tiffany’s” – 16 iulie, de la ora 21:00
„Chinatown” – 23 iulie, de la ora 21:00
„Love Story” – 30 iulie, de la ora 21:00
„Romeo and Juliet” – 6 august, de la ora 21:00
„Airplane” – 13 august, de la ora 21:00
„Sabrina” – 20 august, de la ora 21:00

Săptămâna cu filme clasice la terasa Deschis Gastrobar este un eveniment găzduit de terasa Deschis Gastrobar, în lunile iulie și august 2018, fiind încheiat cu proiecția pelicule „Sabrina”, de luni, 20 august, de la 21:00. Evenimentul, fiind și primul al canalului TV în România, a fost lansat în anul 2017 și s-a bucurat de un mare succes, publicul având ocazia să vizioneze filme ca „Mission Impossible”, „48 Hours”, „Forest Gump”.

Citește mai multe articole despre evenimentele de film pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu