Raftul cu filme

Un nou serial mexican pe postul Happy Channel: „Salome”

Salome, seriale mexicane, seriale, telenovele mexicane, telenovele spaniole, Happy Channel
Imagine via TV Mania / Salome

Postul de televiziune Happy Channel aduce un nou serial mexican pe micile ecrane din România, în premieră. Producția originară din Mexic, denumită Salome (în original: „Salome”), va intra în grila de programe în ziua de luni, 23 iulie 2018, de la ora 16:00. Telenovela va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 16:00.

Una dintre cele mai de succes producții Televisa, Salome, ajunge pe televizoarele românilor începând cu ziua de 23 iulie, pe canalul Happy Channel. Actrița Edith Gonzalez revine pe postul românesc dedicat femeilor din pentru a doua oară, ea interpretând un rol într-o altă telenovelă cunoscută, „Dragoste eternă”.

Lansat în octombrie 2001, pe postul Las Estrellas, seria Salome, marca Televisa, s-a bucurat de un succes uriaș, ajungând să fie difuzată în numeroase țări și să câștige milioane fani din toate colțurile lumii. Producția îi are ca protagoniști pe actorii Edith Gonzalez și Guy Ecker, urmărind povestea de iubire a celor două personaje, Fernanda și Julio Montesino Valladares.

Fernanda lucrează ca dansatoare, la Salon D’Rubi, acolo unde este cunoscută sub numele de Salome. A fost abandonată de mamă, iar acest cabaret i-a devenit pe lângă locul de muncă și propriul cămin, mai ales că acolo se află și buna sa prietenă, Karicia, personaj interpretat de actrița Niurka Marcos.

Salome este principala atracție a salonului, cucerind bărbații cu mișcările ei. Dansul este, pentru ea, un refugiu care o ajută să uite de probleme și de povestea tristă pe care o ascunde. Julio Montesino, un bărbat chipeș și cu o situație financiară bună, este căsătorit cu Angela , jucată de actrița Monika Sanchez, o femeie grav blonavă. Diego, fratele Angelei, locuiește cu familia Montesino și își petrece foarte mult timp la cabaret.

Într-o seară de beție, Diego ajunge acasă împreună cu Salome și cu Karicia, prilej cu care Salome și Julio ajung să se cunoască. Cei doi ajung să se îndrăgostească și, deși trăiesc o iubire profundă, relația lor întâmpină numeroase obstacole. Din distribuția serialului mai fac parte actori ca Maria Rubio, Patricia Reyes Spindola și Aaron Hernan.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu