Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial mexican se difuzează pe Happy Channel: „Rubi”

Rubi, serialul Rubi, Happy Channel, seriale, telenovele, telenovele la TV, seriale la TV
Imagine via IMDb / Rubi

Postul de televiziune Happy Channel aduce o nouă producție mexicană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Mexic se numește Rubi (în original: „Rubi”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de marți, 13 octombrie 2020, de la ora 18:00.

Serialul mexican Rubi a fost lansat în anul 2004, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Las Estrellas pe 17 mai 2004, iar ultimul episod pe 22 octombrie 2004. Producția numără un sezon și un total de 115 episoade.

Pelicula se încadrează în genurile dramă, mister și romantic și este regizată de Benjamin Cann și Eric Morales, după un scenariu semnat de Araceli Guajardo și Virginia Quintana. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Barbara Mori, Eduardo Santamarina, Jacqueline Bracamontes, Sebastian Rulli și Ana Martin.

Serialul Rubi prezintă povestea tinerei studente Rubi, care locuiește împreună cu mama ei, Dona, și sora ei, Cristina, într-un cartier sărac. Provine dintr-o familie umilă și nu încetează să se plângă de declinul economic pe care îl are familia de la moartea tatălui ei. Cristina este cea care sprijină financiar cheltuielile casei.

Tânăra devine obsedată de bani și, știind că este frumoasă, decide să își folosească frumusețea fizică ca pe cea mai bună armă pentru a atrage un bărbat frumos, bogat și tânăr. Rubi studiază la o universitate privată datorită unei burse obținute și a ajutorului surorii sale, unde o întâlnește pe Maribel, o tânără timidă care suferă de un handicap la piciorul drept din cauza unui accident din copilărie.

Maribel este fiica unui om de afaceri prosper și devine cea mai bună prietenă a lui Rubi fără să știe că aceasta este otrăvită de invidie și gelozie. Cu ajutorul prietenei sale, Rubi îl va cunoaște pe Hector, un tânăr arhitect, dar și pe Alejandro, care se va îndrăgosti pe loc de ea. Rubi descoperă că Alejandro provine, de fapt, dintr-o familie săracă și, deși îl iubește, se va despărți de el și își va îndrepta atenția către Hector, partenerul prietenei sale, dorind să îl cucerească.

Citește și alte articole despre seriale mexicane pe Raftul cu Filme sau urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina de Instagram.

Scrie un comentariu