Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial mexican se difuzează pe postul Prima TV: Ringo

Ringo, Prima TV, seriale din Mexic
Imagine via IMDb / Ringo

Postul de televiziune Prima TV aduce o nouă producție mexicană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Mexic se numește Ringo (în original: „Ringo, La Pelea De Su Vida”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 4 ianuarie 2021, de la ora 17:00.

Serialul mexican Ringo a fost lansat în anul 2019, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Las Estrellas pe 21 ianuarie 2019, iar ultimul episod pe 12 mai 2019. Producția numără un sezon și un total de 82 de episoade.

Pelicula se încadrează în genurile dramă și romantic și este regizată de Claudia Aguilar și Jorge Robles, după un scenariu semnat de Lucero Suarez și Carmen Sepulveda. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Jose Ron, Mariana Torres, Cesar Evora, Jorge Poza, Silvia Mariscal, Luz Ramos și Oscar Bonfiglio.

Serialul mexican Ringo urmărește povestea lui Ringo, un bărbat care practică box și care își va da seama că cea mai dificilă luptă a sa nu va fi în interiorul unui ring, ci în afara acestuia, deoarece cei mai mari adversari ai săi vor fi invidia și trădarea.

În ciuda faptului că s-a îndepărtat de lupte, Ringo este obligat să înfrunte cei mai duri adversari, precum situația economică prin care trece. Totul se va complica atunci când fosta sa soție, acum iubita principalului său rival din ring, se întoarce să lupte pentru custodia copilului lor, Santiago.

Pe de altă parte, Julia este un tânăr medic, care, deși are o viață de succes și a triumfat în toate, simte datoria de a îi ajuta pe cei nevoiași. Drumurile celor doi se încrucișează în mijlocul unei situații periculoase, ceea ce va face atracția dintre ei instantanee și, din acel moment, nimic nu va mai fi la fel niciodată.

Un comentariu