Raftul cu filme

Comedy Central va difuza serialul „Rick and Morty” în premieră națională

Rick and Morty, Comedy Central, seriale
Imagine via Comedy Central / Rick and Morty

Începând de joi, 12 octombrie 2017, orele 22:30, împătimiții serialelor de animație din România vor putea călători în lumi fantastice, împreună cu zăpăciții Rick și Morty, urmărind serialul cu același nume, Rick and Morty. Binecunoscutul sitcom de animație care sfidează realitatea și absurdul va fi difuzat în premieră națională pe postul de televiziune Comedy Central, în fiecare joi, de la 22:30.

Rick Sanchez este un om de știință nebun, alcoolic și posesiv, care se mută în casa fiicei sale după 20 de ani de absență, atrăgându-l pe nepotul său naiv, Morty, în vârstă de 14 ani în aventurile sale care depășesc granițele realului. Un alt personaj cheie din acțiune este sora lui Morty, pe nume Summer, de 17 ani. Personajele călătoresc spre alte planete și dimensiuni fantastice folosind mașina zburătoare a lui Rick sau alte metode pe care telespectatorii le vor descoperi cu fiecare episod.

Primul sezon pe care românii vor avea ocazia să îl urmărească aduce în centrul atenției subiecte precum roboți sexy, accesul la televizor din realități multiple, petreceri intergalactice sau experimente absurde. O combinație între drama de familie și science-fiction cât se poate de serios, Rick and Morty abundă în umor original și situații neașteptate.

Rick and Morty, Comedy Central, seriale
Imagine via Comedy Central / Rick and Morty

Rick and Morty este produs de Dan Harmon și Jutin Rolland în anul 2013, serialul născându-se inițial ca o parodie animată la filmul „Back to the Future” (în traducere: „Înapoi în viitor”), însă a fost dezvoltat imediat într-un serial de animație. Încă de la început și până la cel de-al treilea sezon, filmat și difuzat în 2017, Rick și Morty a înregistrat recenzii pozitive unanime, care confirmă creativitatea și umorul pentru care continuă să fie apreciat. Pe IMDb, showul de animație este notat cu o medie de 9.4 după voturile a peste 165.000 de persoane.

* citește mai multe despre acest serial pe IMDb
* citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme

Scrie un comentariu