Raftul cu filme

Un nou serial turcesc se difuzează pe postul de televiziune TDC: Regina nopții

Regina nopții, TDC, seriale, seriale turcești, telenovele
Imagine via Star TV / Regina nopții

Postul de televiziune TDC aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din țara noastră. Pelicula originară din Turcia se numește Regina nopții (în original: „Gecenin Kralicesi”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de marți, 7 februarie 2023, de la ora 18:30.

Serialul turcesc Regina nopții a fost lansat în anul 2016. Primul episod a fost difuzat pe postul de televiziune Start TV pe 12 ianuarie 2016, iar ultimul episod pe 19 aprilie 2016. Producția numără un singur sezon, cu un total de 15 episoade. Serialul Regina nopții se încadrează în genurile acțiune, dramă și romantic, fiind regizat de Burcu Alptekin și Osman Tasci, după un scenariu semnat de Ozan Aksungur, Aysun Erdogan, Gokhan Korkusuz și Banu Tekcan.

În anul 2018, serialul turcesc a mai fost difuzat și pe postul de televiziune Acasă TV.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Meryem Uzerli, Murat Yildirim, Ugur Polat, Funda Eryigit, Selim Bayraktar, Deniz Celiloglu, Burak Deniz, Seda Akman, Omur Arpaci, Derya Beserler, Pervin Unalp și Naz Sayiner.

Serialul turcesc Regina nopții prezintă povestea lui Selin, interpretată de actrița Meryem Uzerli, o tânără care lucrează într-un magazin de parfumuri din Franța și al cărei destin este influențat de doi bărbați. Cei doi se îndrăgostesc nebunește de ea, Aziz fiind un văduv mai în vârstă, în timp ce Kartal este un bărbat chipeș, mâna dreapta a lui Aziz, care este căsătorit cu fiica acestuia, Esra.

Selin și Kartal se cunosc în Franța și petrec câteva zile pasionale împreună, însă la un moment dat Kartal îi spune lui Selin că trebuie să se întoarcă în Turcia pentru mai multe treburi urgente. În realitate, acesta pleacă pentru că este căsătorit cu o altă femeie, Esra. După câțiva ani, cei doi se întâlnesc în casa lui Aziz și își dau seama că încă mai au sentimente unul pentru celălalt.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu