Raftul cu filme

Un nou serial coreean va fi difuzat pe postul TVR 2: „Regele îndrăgostit”

The King Loves, The King in Love, Regele Îndrăgostit, seriale coreene, TVR 2, seriale TVR 2
Imagine via IMDb / The King Loves

Un nou serial coreean urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune TVR 2. Producția Regele îndrăgostit (în engleză: „The King Loves”, în original: „Wangeun Saranghanda”), originară din Coreea de Sud, va avea premiera în data de 12 martie 2018, de la orele 17:40. Lansat în anul 2017, serialul a reușit să obțină audiențe foarte bune în țara de origine, iar acum ajunge în România.

Seria sud-coreeană Regele îndrăgostit are la bază romanul cu același nume și scris de Kim Yi-Ryiung, iar înainte să ajungă în țara noastră a mai fost difuzată în China, Taiwan, Japonia, Filipine, Thailanda, Indonezia, Australia și Statele Unite.

Regizat de Kim Sang-Hyeop, după un scenariu adaptat de Song Ji-Na, Park Chan-Kyung și No Sun-Jae, serialul sud-coreean Regele îndrăgostit a fost difuzat în țara de origine între 17 iulie și 19 septembrie 2017, în zilele de luni și marți. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Im Si-Wan, Im Yoon-Ah și Hong Jong-Hyun.

Serialul Regele îndrăgostit a fost difuzat și pe platforma de streaming Viki.

Serialul sud-coreean Regele îndrăgostit îl are ca producător executiv pe Cho Eun-Young, iar producători sunt Jang Jae-Hoon și Kim Sang-Woo. Întreaga producție este filmată, conform Wikipedia, cu o singură cameră video, iar fiecare episod are o lungime de 35 de minute. Compania de producție este U-Story9, iar distribuitor este postul MBC.

The King Loves, The King in Love, Regele Îndrăgostit, seriale coreene, TVR 2, seriale TVR 2
Imagine via IMDb / The King Loves

Conform TV Mania, acţiunea seriei se petrece în secolul al IV-lea în Coreea condusă de dinastia Goryeo. Prinţul moştenitor al tronului, Wang Won, şi prietenul său din copilărie, războinicul Wang Rin, se îndrăgostesc la maturitate de aceeaşi femeie, frumoasa Eun-San, chiar dacă în adolescenţă toţi trei au fost prieteni foarte buni. Rivalitatea amoroasă le va distruge prietenia şi va destabiliza situaţia întregului regat coreean.

Citește mai multe articole despre serialele coreene pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

9 comentarii