Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial coreean se difuzează pe postul Național TV: „Rebelul”

Rebelul, The Rebel, seriale coreene, Național TV
Imagine via Viki / Rebelul

Postul de televiziune Național TV aduce o nouă producție coreeană pe micile ecrane din țară, în premieră. Pelicula originară din Coreea de Sud se numește Rebelul (în limba engleză: „The Rebel”) și urmează să intre în grila de programe a postului TV în ziua de luni, 23 septembrie 2019, de la ora 17:15.

Serialul coreean Rebelul a fost lansat în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Munhwa Broadcasting Corporation pe 30 ianuarie 2017, iar ultimul pe 16 mai 2017. Producția originară din Coreea de Sud numără un singur sezon și un total de 30 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Yoon Kyun-Sang, Chae Soo-Bin, Kim Sang-Joong, Kim Ji-Suk și Lee Ha-Nui.

Serialul Rebelul se încadrează în genurile melodramatic, istoric și romantic, fiind regizat de Kim Jin-Man, după un scenariu semnat de Hwang Jin-Young, fiecare episod fiind realizat în limba coreeană. Filmările au fost realizate în Coreea de Sud.

Seria coreeană Rebelul urmărește povestea lui Hong Gil-Dong, fiul unui servitor de la curtea regelui Yeonsangun, care a domnit în timpul dinastiei Jeseon, în secolul al XVI-lea. Hong Gil-Dong își dedică viața faptelor bune, fură de la bogați și dă celor săraci, iar cu timpul ajunge să pună temelia unei grupări revoluționare.

În același timp, Hong Gil-Dong ajunge să se îndrăgostească de Jang Nok-Soo, consoarta regelui Yeonsangun, între cei doi născându-se sentimente din ce în ce mai puternice. Actorul Yoon Kyun-San, cel care joacă rolul principal în serialul coreean, a mai interpretat un rol în cunoscutul „Six Flying Dragons”, un prequel al seriei „Legendele palatului: copacul cu rădăcini adânci”.

Serialul originar din Coreea de Sud a fost creat de Lee Ju-Hwan, iar actorii Nam Goong-Min și Ji Sung au fost primii ofertați pentru rolul principal, însă într-un final a fost ales Yoon Kyun-Sang. Prima citire a scenariului a avut loc pe 30 decembrie 2016 la sediul postului de televiziune Munhwa Broadcasting Corporation.

Citește mai multe articole despre seriale coreene pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu