Raftul cu filme

VIDEO. Un serial turcesc nou se vede pe postul PRO 2: „Răzbunare pe tocuri”

serialul Răzbunare pe tocuri, Răzbunare pe tocuri, Stiletto Vendetta, Star TV, seriale turcești, seriale PRO TV, seriale PRO 2
Imagine via Star TV / Răzbunare pe tocuri

Trustul Media Pro, care deține posturile PRO TV, PRO 2, PRO Gold, PRO Cinema și PRO X, a cumpărat în anul 2018, de la canalul Star TV, drepturile de difuzare pentru Răzbunare pe tocuri (în original: „Ufak Tefek Cinayetler”), unul dintre cele mai de succes seriale din Turcia, așa cum am anunțat încă de pe 7 mai 2018.

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Turcia se numește Răzbunare pe tocuri (în original: „Ufak Tefek Cinayetler”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de marți, 7 mai 2019, de la ora 21:00.

Telenovela turcească Răzbunare pe tocuri a fost lansată în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Star TV pe 24 octombrie 2017, iar ultimul pe 11 decembrie 2018. Serialul turcesc numără un total de două sezoane, cu un număr de 45 de episoade, conform informațiilor de pe Wikipedia și IMDb.

Seria turcească Răzbunare pe tocuri este încadrată în genurile dramă, acțiune și mister, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii turci Tulin Ozen, Yildiray Sahinler, Gokce Bahadir, Bade Iscil, Aslihan Gurbuz, Taha Unal și Ferit Aktug.

Producția turcească de succes Răzbunare pe tocuri este regizată de Ali Bilgin și Deniz Yorulmazer, iar producători sunt Pelin Distas Yasaroglu și Kerem Catay, în timp ce producător executiv este Tolga Afsin Kaya.

Telenovela turcească urmărește poveștile a patru femei, fiecare cu personalitatea, problemele personale și familia din care face parte, și anume Merve Aksak, Pelin Tarhan, Arzu Kara și Oya Toksoz. Cele patru femei sunt prietene bune încă din copilărie, însă Oya ajunge să poarte supărare pentru celelalte trei persoane din cauza unei desfășurări nefericite de evenimente din trecut.

Trecând mai mulți ani, Oya hotărăște să ia legătura cu vechile sale prietene, ajungând să redevină apropiate. Astfel, cele patru femei vor trece printr-o mulțime de întâmplări, mai mult sau mai puțin periculoase.

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu