Raftul cu filme

O nouă telenovelă sud americană pe Happy Channel: „Que te Perdone Dios”

Que te Perdone Dios, seriale sud americane, seriale mexicanel, seriale TV, Happy Channel, februarie
Imagine via LA In Times / Que te Perdone Dios

Que te Perdone Dios (în traducere: „Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”) este cea mai nouă producție Televisa care se va regăsi în grila postului de televiziune Happy Channel începând cu data de 19 februarie 2018. Serialul sud american se va lansa luni, la orele 17:00, și îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai iubiți actori mexicani. Eric del Castillo, Sergio Goyri și Rebecca Jones fac parte din distribuția serialului îl va difuza în exclusivitate.

Que te Perdone Dios (în traducere: „Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”), o producție marca Televisa, are premiera în ziua de luni, 19 februarie, de la orele 17:00, pe Happy Channel. În ziua lansării telespectatorii vor putea urmări primul episod al serialului, iar din 20 februarie Happy Channel va difuza câte două episoade între orele 16:00 și 18:00, de luni până vineri.

Eric del Castillo, Sergio Goyri, Rebecca Jones, Zuria Vega, Mark Tacher, Altair Jarabo și Sabine Moussier sunt o parte dintre actorii care alcătuiesc distribuția producției Que te Perdone Dios (în traducere: „Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”). Povești de iubire interzise, invidia, trădarea, intrigile și păcatele pe care doar Dumnezeu le mai poate ierta, toate acestea sunt câteva dintre elementele cheie ale producției sud americane.

Zuria Vega este Abigail, o tânără frumoasă care crește fără să își cunoască adevăratele origini. La naștere a fost separată de mama ei, Renata, și a ajuns în grija servitoarei Macaria, pe care o consideră mamă. Cu toate acestea, femeia care i-a dat viață i-a fost mereu aproape chiar dacă a fost nevoită să se mulțumească cu rolul de nașă în fața fiicei sale. Încă de mică Abigail a fost îndrăgostită de Mateo. Acesta se căsătorește însă cu Diana, dar își va da seama mai târziu că a făcut o mare greșeală și că adevărata lui dragoste este Abigail.

„Nu accept să nu am ce vreau atunci când vreau” este deviza lui Fausto, un bărbat ambițios și crud care este obișnuit să obțină tot ce își dorește indiferent de prețul pe care trebuie să-l plătească. S-a căsătorit cu Renata în ciuda voinței ei, i-a transformat viața în calvar și a despărțit-o de cel pe care îl iubea. Don Bruno este tatăl Renatei, iar el a fost cel care a încurajat căsătoria dintre fiica sa și Fausto.

Macaria, femeia care o crește pe Abigail, este îndrăgostită de Fausto și este hotărâtă să se răzbune pe Renata pentru că aceasta s-a căsătorit cu bărbatul pe care ea îl iubește. Din 19 februarie 2018, postul de televiziune Happy Channel va difuza o producție care va ține telespectatorii cu sufletul la gură.

Citește mai multe articole despre telenovelele difuzate în țara noastră pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu