Raftul cu filme

VIDEO. Un serial american nou se vede pe postul TVR 2: „Puterea speranței”

TVR 2, seriale la TV, seriale americane, Puterea speranței, Mercy Street
Imagine via IMDb / Mercy Street

Postul de televiziune TVR 2 aduce o nouă producție americană pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Statele Unite ale Americii se numește Puterea speranței (în original: „Mercy Street”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 6 mai 2019, de la 23:00.

Seria americană va fi difuzată de luni până joi, pe TVR 2, de la ora 23:00.

Serialul american Puterea speranței a fost lansat în anul 2016, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune PBS pe 14 ianuarie 2017, iar ultimul pe 5 martie 2017. Serialul american numără un total de două sezoane, cu un număr de 12 de episoade, conform informațiilor publicate pe platformele Wikipedia și IMDb.

Serialul american Puterea speranței este încadrat în genurile dramă și istoric, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii americani McKinley Belcher, Suzanne Bertish, Norbert Leo Butz, L. Scott Caldwell, Gary Cole, Jack Falahee, Peter Gerety, Shalita Grant, Hannah James, Brad Koed, Luke Macfarlane și Cameron Monaghan.

Mary Phinney, o văduvă aboliţionistă din New England, şi Emma Green, fiica unei familii bogate care sprijină Confederaţia Sudică, se întâlnesc într-un spital din Virginia, într-un orăşel numit Alexandria, la graniţa dintre Nord şi Sud.

Destinele lor se întretaie printre miile de soldaţi, civili, medici, răniţi şi sclavi fugari care populează oraşul. Serialul creat de Lisa Wolfinger și David Zabel se bazează pe evenimente şi personaje reale, ilustrând impactul conflictului atât pe linia frontului, cât şi în existenţa de zi cu zi americanilor obişnuiţi, conform TV Mania.

Cu personaje bine formate, fine detalii istorice ale perioadei și o bună cunoaștere a problematicii umane, precum dragostea, furia, teama, lăcomia, disperarea, mândria, prostia și transformarea, Războiul Civil American este văzut dintr-o nouă perspectivă, una mai emoţionantă și mai intimă decât în alte seriale de televiziune.

În centrul poveştii serialului Puterea speranței se află Mary Phinney, Emma Green, Josh Radnor, în rolul doctorului Jed Foster, un tânărul dornic să practice medicina modernă, şi Gary Cole, în rolul lui James Green, un om de afaceri cunoscut care încearcă să ţină în echilibru loialitatea sa către Confederaţie şi menținerea liniştii în oraşul aflat sub ocupație militară.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu