Raftul cu filme

Netflix anunță primul serial turcesc original: The Protector / Protectorul Istanbulului

The Protector, seriale turcești, Protectorul Istanbulului, seriale pe Netflix, seriale turcești pe Netflix, streaming online, Netflix
Imagine via TV Europe / The Protector

Platforma de streaming online Netflix a anunțat la începutul lunii octombrie 2018 lansarea primului serial turcesc original. Producția turcească cu Cagatay Ulusoy în rolul principal se numește Protectorul Istanbulului (în limba engleză: „The Protector”) și este creat de Binnur Karaevli pentru platforma online Netflix.

Într-un comunicat de presă emis la începutul lui octombrie 2018, reprezentanți ai platformei de streaming online Netflix au anunțat oficial că serialul turcesc original va fi lansat global, ceea ce înseamnă că va putea fi urmărit și în România încă din ziua premierei. Iată ce detalii relevă comunicatul:

„Trăiește povestea epică a unui om obișnuit care își descoperă destinul și devine erou. Netflix lansează astăzi primele cadre și imagini din spatele serialului”.

Serialul turcesc Protectorul Istanbulului, creat pentru platforma de streaming online Netflix, urmărește aventura lui Hakan, un tânăr al cărui univers se transformă complet atunci când află că este legat de o lume veche și secretă și descoperă că menirea lui este să protejeze orașul Istanbul.

La începutul poveștii, Hakan nu este nici de departe un erou, ci este doar un tip simplu dintr-un oraș cu 15 milioane de locuitori și unde estul întâlnește vestul, iar trecutul întâlnește viitorul. El trebuie să învețe rapid că orașul său natal este amenințat de ființe mistice, misterioase și nemuritoare și rolul său este să le oprească, însă toate acestea reprezintă o provocare pentru care nu este pregătit.

Din distribuția serialului turcesc Protectorul Istanbulului (în limba engleză: „The Protector”) fac parte, printre alții, actorii Cagatay Ulusoy, Ayca Aysin Turan, Hazar Erguclu, Okan Yalabik, Mehmet Kurtulus, Saygin Soysal și Burcin Terzioglu. Seria originară din Turcia este produsă de O3 Turkey Medya și Netflix Studios.

Când apare serialul turcesc Protectorul Istanbulului?

Un comunicat de presă remis către platforma Raftul cu Filme arată că serialul turcesc creat de Netflix urmează să aibă premiera pe data de 14 decembrie 2018. Mai mult de atât, în comunicatul de presă citat se menționează că primul sezon va număra zece episoade. Redăm o parte din cele transmise de Netflix:

„A venit timpul! Serialul „Protectorul Istanbulului” se va lansa la nivel global pe 14 decembrie 2018. Intră în lumea mistică a lui Hankan, a Loialilor și a Nemuritorilor”.

Citește mai multe articole despre telenovele pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și Instagram.

7 comentarii