Raftul cu filme

PROGRAM. To The Wild Film Festival debutează pe 25 august 2018 în București

To The Wild Film Festival, program 2018, București, evenimente de film
Imagine via Facebook / To The Wild

Un nou eveniment de film își face simțită prezența în municipiul București. Am citit prima dată despre To The Wild Film Festival pe blogul lui Hoinaru, iar ideea mi s-a părut una excelentă, fapt pentru care am dorit să aflu mai multe despre acest festival, dar și despre producțiile care vor fi proiectate în cadrul primei ediții.

Așa că am făcut un pic de research pe Facebook și în mediul online, am discutat cu organizatorii și am reușit să aflu informații noi și utile despre To The Wild Film Festival, dar și despre programul primei ediții, care se desfășoară în București, pe 25 august 2018, în Sectorul 6, la capătul Bulevardului Timișoara.

„Acesta este un eveniment necomercial. Organizatorii nu se fac responsabili de confortul și siguranța dumneavoastră. Nu putem oferi sprijin medical în cazul unei urgențe și nu suntem responsabili pentru acțiunile celorlalți participanți. Noi pur și simplu vă punem la dispoziție un cadru organizat în care să ne putem simți bine și bucura de filme independente”, afirmă organizatorii.

Evenimentul To The Wild Film Festival se desfășoară în mijlocul naturii, este 100% necomercial, iar intrarea este liberă la toate proiecțiile. Participanții pot să își aducă băuturile și gustările de acasă, în zonă nefiind niciun local destinat vânzării produselor de orice fel. Sunetul filmelor se va auzi doar la căștile conectate la telefoanele participanților. Organizatorii afirmă că evenimentul este destinat persoanelor care au trecut de vârsta de 15 ani.

Programul complet pentru To The Wild Film Festival:

4:15 PM Sfârșitul Lumii (2016) – regia Cătălin Rotaru, Gabi Virginia Șarga
Iederă (2017) – regia Sarra Tsorakidis
Valeria Stoica – Just a boy
Tax Payer Redux
M
Narcis și Fifi (2017) – regia Șerban Racovițeanu
Prânz cu Sandra (2017) – regia Andru Tănase
News Dakia (2018) – regia Millo Simulov
Summer of ’89 – regia Gabriel Brănescu și Andrei Tănase

Proiecțiile de film încep în jurul orei 21:00, însă publicul poate veni în intervalul orar 19:00-20:30. Cu cât ajungi mai devreme, cu atât poți prinde un loc mai bun. Poți profita de ocazie pentru a cunoaște oameni noi, poți folosi timpul ca să te instalezi mai confortabil, să descoperi zona, să admiri apusul de soare. Accesul la festival se face din Bulevardul Timișoara, locația exactă fiind aceasta.

Se poate ajunge cu mașina personală (există suficient loc de parcare), cu bicicleta sau cu RATB-ul până la stația CET Vest Militari, cu autobuzele 221 și 136, apoi pe jos în jur de 500 de metri. Fiind un festival-picnic necomercial de film, situat în mijlocul naturii, toți participanții sunt responsabili pentru propriul confort.

Citește mai multe articole despre evenimentele de film pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu