Raftul cu filme

Un nou post de televiziune va emite la nivel regional în România: Profi 24 TV

filmbox, audiențe tv, happy channel, trei seriale, profi 24 tv
Imagine via Unsplash

Un nou post de televiziune va începe să emită la nivel regional în țara noastră, în județul Argeș, fiind vorba despre canalul Profi 24 TV. Reprezentanții acestuia au primit, în cadrul ședinței Consiliului Național al Audiovizualului de pe 5 noiembrie 2020, aprobarea solicitării de licență audiovizuală, conform celor de la Media-Max.

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în unanimitate solicitarea venită din partea Astra Smart Media SRL pentru licența audiovizuală a postului de televiziune generalist Profi 24 TV. CNA a acordat licența pentru difuzarea în județul Argeș.

Societatea Astra Smart Media SRL se află la o a treia tentativă de obținere a unei licențe audiovizuale pentru acest post de televiziune. Solicitarea din data de 14 octombrie 2020 nu a fost aprobată din cauză că nu a primit suficiente voturi.

Formatul de difuzare a postului de televiziune regional Profi 24 TV va fi HD, cu toate că în sigla canalului nu va apărea și sintagma HD. Programul de difuzare va fi de 24 de ore din 24, inclusiv cu producții difuzate în reluare: 4,5 ore (luni), 5,5 ore (marți), 6,5 ore (miercuri), 8 ore (joi și vineri), 9 ore (sâmbătă) și 10 ore (duminică).

Postul de televiziune va difuza săptămânal producții proprii precum:

1. Chestiuni arzătoare cu Iulian Uță – talk-show în cadrul căruia telespectatorii vor putea participa prin apeluri telefonice, SMS-uri și comentarii online;
2. Verde-n față cu Grigore Cartianu – talk-show interactiv;
3. De vorbă cu succesul – emisiune despre economie și afaceri în general;
4. Viața și banii – emisiune de educație financiară;
5. Convorbiri istorice – emisiune cu tematică istorică;

Investiția care ar urma să fie făcută în viitorul apropiat se ridică la peste 90.000 de euro, iar reprezentanți ai postului de televiziune afirmă că acesta ar urma să înceapă emisia în jurul datei de 15 noiembrie 2020. Profi 24 TV este singurul canal TV din Curtea de Argeș, iar în județul Argeș emit și alte posturi de televiziune, și anume Super TV, Columna TV, Muscel TV, Curier TV, Antena 3 Pitești și MDI TV.

Astra Smart Media SRL a fost înființată pe 29 septembrie 2020, acționarii societății fiind Iulian Uță și Alina Narcisa Uță, fiecare cu câte 50%, iar postul de televiziune Profi 24 TV ar urma să fie preluat, conform unor zvonuri, în rețeaua Digi România.

Citește și alte articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme sau urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina de Instagram.

Un comentariu