Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul Kanal D: „Prizoniera destinului”

Prizoniera destinului, Kanal D
Imagine via Kanal D / Prizoniera destinului

Postul de televiziune Kanal D aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Turcia se numește Prizoniera destinului (în original: „Dogdugun Ev Kaderindir) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de miercuri, 9 decembrie 2020, de la ora 20:00.

Serialul turcesc Prizoniera destinului a fost lansat în anul 2019, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune TV8 pe 25 decembrie 2019 și continuă și în momentul de față. Producția numără, în acest moment, două sezoane și un total de 21 de episoade, iar pe postul de televiziune Kanal D producția turcească va putea fi vizionată trei zile pe săptămână, de miercuri și până vineri.

Pelicula se încadrează în genul dramă și este regizată de Cagri Bayrak și Murat Ozturk, după un scenariu semnat de Eylem Canpolat și Aysenur Siki și adaptat după cartea „Camdaki Kiz”, scrisă de Gulseren Budayicioglu. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Ibrahim Celikkol, Demet Ozdemir, Zuhal Gencer, Senan Kara, Fatih Koyunoglu, Zeynep Kumral, Elif Sonmez, Hulya Duyar și Naz Goktan.

Serialul este inspirat dintr-o poveste de viață reală și o are în centrul acțiunii pe Zeynep, o fată frumoasă care trece printr-o serie de experiențe dramatice. Pentru ea viața devine un carusel de emoții intense. Părinții naturali o dau spre adopție, iar tânăra intră în mijlocul unei familii adoptive care o va crește cu dragoste.

Zeynep este o fată care s-a născut într-o familie săracă și care mai are un frate bolnav, care din cauza lipsei de tratament, a decedat. Mama sa lucrează ca bucătăreasă pentru o familie bogată care nu poate avea copii și care a ales să o adopte pe Zeynep. Mama acceptă propunerea venită din partea familiei dorind să îi ofere fetei sale o viață lipsită de griji și să o scape de un tată alcoolic.

Zeynep trăiește într-un mediu echilibrat și este înconjurată de iubire și educată în cel mai bun mod cu putință, dar totul ia o turnură în momentul în care mama naturală își face apariția căutând să recapete controlul asupra vieții sale.

Citește și alte articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme sau urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina de Instagram.

Scrie un comentariu